Libnet.ro
UNICEF

13:30

Nicusor Dan, dupa prima zi de mandat: Primaria Capitalei are datorii de circa 3 miliarde catre furnizori si popriri pe conturi de 70 milioane lei

Hotnews Hotnews,
 Nicusor Dan, dupa prima zi de mandat: Primaria Capitalei are datorii de circa 3 miliarde catre furnizori si popriri pe conturi de 70 milioane lei

Primaria Capitalei are datorii curente de circa 3 miliarde catre furnizori si popriri pe conturi de 70 milioane lei, a declarat Nicusor Dan la finalul primei zile de mandat, intr-o conferinta de presa. Primarul general spune ca aici nu intra datoriile companiilor municipale si datoriile Termoenergetica si STB. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan, dupa prima zi la PMB: Primaria Capitalei are in momentul de fata 6.000 de litigii, ceea ce inseamna ca ceva nu functioneaza

Nicusor Dan, noul primar al Bucurestiului, a declarat dupa prima zi de mandat, ca a facut o evaluare a sectiei juridice din cadrul institutiei si exista 6. 000 de litigii la Primaria Capitalei in acest moment. Totodata, o prima evaluare financiara ar indica datorii curente la primarie de 3 miliarde de lei.

Nicusor Dan a fost validat de instanta la Primaria Capitalei, la o luna de la alegerile locale USR: Firea trebuie sa plece! - UPDATE

Mandatul lui Nicusor Dan de primar general al Capitalei a fost validat luni de Curtea de Apel Bucuresti, decizia fiind definitiva.

Unde si-a parcat masina Nicusor Dan in prima zi de mandat la Primaria Capitalei (FOTO)

Nicusor Dan a fost investit, joi, in functia de Primar General al Capitalei. El a venit la ceremonia de investitura cu masina personala, pe care a lasat-o intr-o parcare publica situata cam la 10 minute de me.

Primaria Capitalei are 6000 de litigii in instanta, anunta primarul Nicusor Dan

Primaria Capitalei are 6000 de litigii in instanta, a anuntat Nicusor Dan, joi seara.

NICUSOR DAN: Primaria Capitalei are 6000 de litigii pe rol si datorii curente de 3 miliarde de lei

Noul primar al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca dupa o prima evaluare de la preluarea mandatului sau se impun o serie de masuri care sa asigure functionalitatea institutiei, scrie g4media.

Nicusor Dan: Primaria Capitalei are datorii curente de 3 miliarde de lei. Exista in acest moment popriri pe conturi de 70 de milioane delei

Nicusor Dan a sustinut prima conferinta de presa, dupa prealuarea mandatului de Primar General al Capitalei, joi, seara. Noul primar a vorbit despre datoriile pe care le are primaria, despre litigii si despre i.

Prima reactie a lui Nicusor Dan dupa ce instanta i-a validat mandatul: in aceasta saptamana, voi putea prelua oficial functia

Primarul ales al Capitalei a reactionat pe Facebook dupa ce Curtea de Apel i-a validat definitiv mandatul, el spunand ca in aceasta saptamana isi va putea prelua oficial functia. Nicusor Dan a fost validat de instanta la Primaria Capitalei, la o luna de la alegerile locale.

NICUSOR DAN, DUPA VALIDAREA DEFINITIVA A MANDATULUI: incepem sa construim impreuna Noul Bucuresti

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca va prelua mandatul in aceasta saptamana, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins toate cele 52 de apeluri formulate la validarea mandatului sau de primar. incepem sa construim impreuna Noul Bucuresti, adica sa facem un oras bun pentru oamenii cinstiti, a transmis Nicusor Dan.

Nicusor Dan, dupa ce a fost validat de instanta: O sa ne uitam cu atentie la tot ce s-a semnat in perioada aceasta. Nu s-au semnat lucruri esentiale, ci s-au facut numai mismasuri interne (VIDEO)

Nicusor Dan a fost validat de judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti, care au respins luni cele 52 de contestatii. in aceeasi zi, primarul general ales al Bucurestiului a intervenit in direct pe B1 TV, la.

Nicusor Dan, noul Primar General al Capitalei: Sunt asa multe energii in Bucuresti, ca nu putem sa nu reusim. Astept CV-uri de la tinerii iesiti de pe bancile universitatilor. Veniti in administratia publica! (VIDEO)

Nicusor Dan este noul Primar General al Capitalei. Acesta a depus juramantul si a sustinut un discurs despre multele probleme de rezolvat, dar si despre potentialul urias si energiile extraordinare ale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )