Libnet.ro
UNICEF

14:30

Nicusor Dan, hartuit de Nicusor Dan

România Liberă România Liberă,
Nicusor Dan, hartuit de Nicusor Dan

Noul primar ales ales al Capitalei, Nicusor Dan, a ajuns sa se sperie, de fiecare data cand se uita . continuă pe România Liberă

Reactiile vedetelor la vestea ca Nicusor Dan este noul primar al Bucurestiului

Surpriza la Primaria Capitalei. Nicusor Dan a castigat alegerile si o va inlocui pe Gabriela Firea in fotoliul de primar. Iata cum au reactionat vedetele la auzul acestei vesti! .

Alegeri locale 2020. Rezultate exit-poll. Nicusor Dan este noul primar general al Capitalei

ACTUALIZARE - Rezultatelor partiale prezentate de CURS-Avangarde in exit-poll-ul pentru alegerile locale din Bucuresti, pentru functia de primar al Capitalei, ora 21. 00: --- Rezultatele partiale prezentate de CURS-Avangarde in exit-poll-ul pentru alegerile locale din Bucuresti, pentru functia de primar al Capitalei, valabile pentru ora 19.

Finantari si spatii de lucru pentru startup-uri, promisiuni facute de noul primar Nicusor Dan antreprenorilor din Bucuresti. Si cateva sugestii de la noi

Nicusor Dan, practic noul primar general al Bucurestiului, si-a castigat mandatul pentru urmatorii 4 ani cu un program care contine si promisiuni pentru antreprenori si startup-uri. Sa re)vedem ce a spus candidatul Nicusor ca o sa faca primarul Nicusor. Si cateva sugestii din comunitatea StartupCafe. ro.

Victoria si realismul: Va da drumul Nicusor Dan la apa calda ?

Nicusor Dan este noul primar general al Bucurestiului. Este o victorie asteptata de 12 ani, insa dincolo de euforia momentului, greul abia acum incepe. Dupa 12 ani de administratie PSD, Bucurestiul este in colaps, si oricat ne-am dori ca lucrurile sa se schimbe repede, sa avem peste noapte apa calda, caldura, sa nu mai stam blocati in trafic, sa respiram aer curat acest lucru nu se va intampla. Este nevoie de cel putin 8 ani ca aceste probleme sa fie rezolvate la un nivel decent.

Marcel Ciolacu: Romanii au intotdeauna dreptate. in acest moment, din toate statisticile, domnul Nicusor Dan este primarul general al Capitalei (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, intr-o conferinta de presa ca, potrivit tuturor statisticilor, Nicusor Dan este noul primar general al Capitalei. Liderul social-democrat a precizat ca urmeaza.

Emil Boc: PNL e castigatorul alegerilor locale. Fara liberali, Nicusor Dan nu era Primar General (VIDEO)

Emil Boc a declarat, luni, ca rezultatele PNL la alegerile locale au marcat un moment istoric pentru partid, dat fiind ca acesta, pentru prima data, a reusit sa se pozitioneze ca prima formatiune politica in Ro.

NICUSOR DAN: Vom colabora cu Guvernul pentru proiecte precum metroul de suprafata sau soseaua de centura

Nicusor Dan, candidat la functia de primar general al Capitalei, sustinut de PNL si USR PLUS, a declarat duminica seara ca viitoarea administratie a municipiului Bucuresti va colabora cu Guvernul pentru proiecte precum metroul de suprafata, soseaua de centura sau centura verde a Capitalei, conform Agerpres.

Ce a facut Nicusor Dan in prima zi din mandatul de primar. Prima intalnire importanta

Noul primar general ales al Bucurestiului, Nicusor Dan a inceput deja mandatul in forta, demonstrand ca este hotarat sa faca lucruri marete pentru Capitala. Ce a facut Nicusor Dan in prima ca primar General al Capitalei Nicusor Dan s-a intalnit cu administratorul special al ELCEN Claudiu Cretu, specialist al sistemului de termoficare al Bucurestiului pentru .

Noul primar al Capitalei, Nicusor Dan a anuntat ca il va demite pe directorului Directiei Juridice din cadrul Primariei Bucuresti (VIDEO)

Primarul ales al Capitalei,Nicusor Dan a declaratluni seara, pe B1TV, ca prima decizie pe care o va lua in momentul in care va prelua functia,va fi demiterea directorului Directiei Juridice din.

Primul lucru pe care-l face Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Anuntul noului primar

Luni 28 septembrie, Nicusor Dan a confirmat la B1 TV, ca il va demite pe Adrian Iordache, directorul Directiei Juridice din cadrul Primariei Capitalei. Noul primar general a vorbit si despre modul in care va incerca sa rezolve problema termoficarii. Primul lucru pe care il va face Nicusor Dan la Primaria Capitalei in privinta lui .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )