Libnet.ro
UNICEF

12:30

Nicusor Dan: Legea gratierii ar trebui retrasa cu totul. Va genera mereu emotii legate de OUG 13 si de proteste

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan: Legea gratierii ar trebui retrasa cu totul. Va genera mereu emotii legate de OUG 13 si de proteste

Nicusor Dan, liderul USR, a vorbit intr-o emisiune la RFI despre faptul ca legea gratierii, aflata in dezbatere la Comisia Juridica din Senat, ar trebuie retrasa cu totul, deoarece va generea mereu aceeasi emotie, facand referire la protestele din tara dupa emiterea OUG 13. continuă pe Adevărul

Legea gratierii, in dezbatere la Senat

Legea gratierii intra in dezbaterea Comisiei juridice din Senat, proiectul Guvernului fiind insotit de amendamente ce propun gratierea sau reducerea unor pedepse de pana la 10 ani de inchisoare pentru fapte de coruptie.

Nicusor Dan: Nu a existat o decizie de respingere a intrarii lui Dacian Ciolos in USR. Opinia majoritara este ca intrarea lui in partid este benefica, eu am sustinut opinia contrara

Liderul USR Nicusor Dan prezinta, duminica, intr-o postare pe Facebook, pozitia sa cu privire la tema intrarii lui Dacian Ciolos in partid, precizand ca nu a existat o decizie in USR de respingere a acestui lucru si ca fostului premier i-a fost trimisa chiar o invitatie pentru o discutie in acest sens. Opinia majoritara in partid este ca intrarea lui Ciolos in USR este benefica; eu am sustinut opinia contrara, dar voi actiona in acord cu vointa majoritatii, afirma Nicusor Dan.

Nicusor Dan: Decizia USR este ferma, i-a fost transmisa invitatia lui Dacian Ciolos

Presedintele formatiunii Uniunea Salvati Romania, Nicusor Dan, a declarat la RFI ca USR i-a adresat o invitatie formala fostului premier Dacian Ciolos de a intrat in partid, iar daca el va raspunde pozitiv pana in luna mai, poate sa candideze la orice functie.

Dacian Ciolos, invitat oficial sa intre in USR. Nicusor Dan: Poate sa candideze la orice functie

Dupa ce timp de cateva zile a parut a nu fi incantat de posibilitatea ca Dacian Ciolos sa intre in partidul pe care il conduce, Uniunea Salvatia Romania USR); Nicusor Dan s-a r.

Nicusor Dan: Decizia USR este ferma, i-a fost transmisa invitatia lui Dacian Ciolos sa intre in partid

Uniunea Salvati Romania i-a adresat o invitatie formala fostului premier Dacian Ciolos de a intra in USR, declara la RFI presedintele formatiunii, Nicusor Dan. El precizeaza ca daca Dacian Ciolos vine in USR pana la Congresul din luna mai, poate sa candideze la orice functie.

Nicusor Dan: Majoritatea din USR il vrea pe Ciolos pentru ca aduce un plus de profesionalism, minoritatea se teme ca USR ar putea deveni partidul lui Ciolos (VIDEO)

Nicusor Dan a explicatmotivele pentru care cei mai multi membri USR il vor pe Dacian Ciolos in randurile lor, dar si argumentele pentru care el si o minoritate din partid nu sunt de acord cu.

Nicusor Dan: Lui Dacian Ciolos i s-a transmis invitatia sa intre in USR

Liderul USR, Nicusor Dan, a oferit duminica, pe Facebook, o serie de precizari in legatura cu posibila intrare in USR a fostului premier Dacian Ciolos.

Nicusor Dan dezvaluie culisele negocierilor cu Ciolos. De ce se opune intrarii acestuia in USR

Nicusor Dan, presedintele USR, dezvaluie culisele negocierilor cu Dacian Ciolos pe tema intrarii fostului premier in USR. Dupa mai bine de o saptamana in care s-au aflat diverse detalii despre.

Nicusor Dan explica de ce se impotriveste intrarii lui Ciolos in USR si aminteste de compromisurile facute de fostul premier

Presedintele USR, Nicusor Dan, a explicat, intr-un mesaj pe contul personal de Facebook, pozitionarea sa impotriva intrarii lui Dacian Ciolos in formatiunea pe care o conduce, cu toate ca in partid este un curent majoritar care l-ar vrea alaturi pe fostul premier.

Legea gratierii a fost amanata din nou, la cererea ministrului Justitiei, care doreste adoptarea unui pachet de masuri/ Amandamentul lui Serban Nicolae privind gratierea faptelor de coruptie ramane pe masa

Comisia juridica din Senat a amanat din nou dezbaterea proiectului de lege a gratierii, pana pe 11 aprilie, dupa ce ministrului Justitiei Tudorel Toader, prezent la sedinta, a cerut ca proiectul sa fie amanat pana cand guvernul va putea veni din urma cu alte masuri complementare, intrucat gratierea nu poate fi o solutie singulara, Printre amendamente se numara in continuare si cel prin care se gratiaza faptele de coruptie si abuzul in serviciu al lui Serban Nicolae, desi acesta a declarat ca este dispus sa il retraga, dar doar dupa ce este dezbatut. Ministrul si-a exprimat si nedumerirea legata de prezenta directorului Adminsitratiei Nationale a Penitenciarelor la dezbaterile din comisie, afirmand ca aceasta institutie nu poate depune amendamente. Senatoarea PNL Alina Gorghiu a sugerat ca ministerul ar putea retrage proiectul, pentru a avea timp suficient sa realizeze pachetul de masuri. Senatul este prima camera sesizata pentru acest proiect, iar termenl de adoptare tacita este 25 aprilie. Vezi aici tabelul cu amendamente care se discuta martiVezi in text principalele declaratii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )