Libnet.ro
UNICEF

15:00

NICUSOR DAN: Reprezentanti ai ONG-urilor vor evalua conditiile din centrele sociale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: Reprezentanti ai ONG-urilor vor evalua conditiile din centrele sociale

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca membri ai organizatiilor guvernamentale vor evalua conditiile din centrele sociale, in baza unei metodologii propuse in prealabil. continuă pe Ziarul Bursa

NICUSOR DAN, DESPRE LIPSA CALDURII DE LA SPITALELE BALS SI COLENTINA: Vina uriasa apartine administratiei PSD Firea care toata vara, nealocand bani, a lasat reteaua sa se deterioreze

Primarul general Nicusor Dan a declarat referitor la problema din spitalele Matei Bals si Colentina, unde caldura a fost intrerupta peste zi si a revenit azi-noapte, ca vina apartine administratiei PSD Firea care toata vara nu a alocat bani si a lasat reteaua sa se deterioreze. in schimb, Gabriela Firea a scris pe Facebook ca Ludovic Orban si Nicusor Dan au spus ca se vor implica personal pentru ca CET-urile sa nu mai livreze agent termic sub parametri, insa nu au facut nimic. Zero. Gheata la mal, mai spune prim-vicepresedintele PSD, scrie News.

Ce a putut sa ii spuna Klaus Iohannis lui Nicusor Dan legat de lipsa apei calde si a caldurii din Bucuresti

Ce a putut sa ii spuna Klaus Iohannis lui Nicusor Dan legat de lipsa apei calde si a caldurii din Bucuresti. Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, astazi, la Palatul Cotroceni, cu Nicusor Dan, presedintele ca a avut loc o discutie foarte buna, aplicata. Printre temele abordate s-au aflat termoficarea din Bucuresti, traficul, gestionarea deseurilor, precum .

NICUSOR DAN, DESPRE SITUATIA DE LA SPITALELE BALS SI COLENTINA: Vina uriasa apartine administratiei PSD Firea

Primarul general Nicusor Dan a declarat referitor la problema din spitalele Matei Bals si Colentina, unde caldura a fost intrerupta peste zi si a revenit azi-noapte, ca vina apartine administratiei PSD Firea care toata vara nu a alocat bani si a lasat reteaua sa se deterioreze.

Nicusor Dan despre lipsa caldurii la Matei Bals: Firea e de vina!. Fostul primar general: N-au facut nimic! Zero!

Primarul general Nicusor Dan a declarat referitor la problema din spitalele Matei Bals si Colentina, unde caldura a fost intrerupta peste zi si a revenit azi-noapte, ca vina apartine administratiei PSD Firea care toata vara nu a alocat bani si a lasat reteaua sa se deterioreze.

Luminitele de Craciun vor fi aprinse in Bucuresti luni seara. Nicusor Dan: Nu am vrut sa fie consemnat ca un gest electoral

Iluminatul festiv in Capitala va fi aprins luni seara, a declarat primarul general Nicusor Dan, spunand ca nu a facut asta mai devreme pentru ca nu a vrut sa se interpreteze drept un gest electoral.

Klaus Iohannis: Nicusor Dan mi-a prezentat cele mai mari probleme pe care le-a gasit de la preluarea mandatului Primaria Generala gaseste in Guvern un partener solid si problemele Capitalei vor putea fi rezolvate intr-un termen rezonabil

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a precizat sambata, la capatul unei intalniri cu Nicusor Dan, ca primarul general al Capitalei i-a prezentat problemele cele mai grele, cele mai mari pe care le-a.

Cum vor putea vota la alegerile parlamentare cei 35.000 de bucuresteni aflati in carantina sau izolare: Precizarile lui Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a facut vineri o serie de precizari cu privire la modul in care bucurestenii aflati in carantina sau izolare vor putea vota, duminica, la alegerile parlamentare.

GABRIELA FIREA, DESPRE SITUATIA DE LA SPITALELE BALS SI COLENTINA: Orban si Nicusor Dan nu au facut nimic. Zero. Gheata la mal

Gabriela Firea a scris pe Facebook ca Ludovic Orban si Nicusor Dan au spus ca se vor implica personal pentru ca CET-urile sa nu mai livreze agent termic sub parametri, insa nu au facut nimic. Zero. Gheata la mal, mai spune prim-vicepresedintele PSD.

NICUSOR DAN: Haideti la vot pentru ca Romania si Bucurestiul merita sa se dezvolte cu adevarat

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a precizat ca mai sunt cateva ore pana se inchide urnele si a indemnat oamenii sa iasa la vot pentru ca Romania si Bucurestiul merita sa se dezvolte cu adevarat.

Cand se aprind luminitele in Capitala. Anuntul lui Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca, luni seara, va fi aprins iluminatul festiv in Capitala. Nicusor Dan sustine ca nu a facut acest demers mai devreme intrucat nu a vrut sa fie interpretat drept un gest electoral.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )