Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nicusor Dan si-a anuntat plecarea din USR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nicusor Dan si-a anuntat plecarea din USR

ACTUALIZARE Nicusor Dan a afirmat astazi ca pleaca din Uniunea Salvati Romania USR) intrucat nu a putut respecta promisiunea facuta celor pe care i-a convins sa intre in partid, potrivit careia formatiunea nu va lua decizii care sa contravina sentimentelor intime, identitare ale membrilor sai. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Nicusor Dan isi explica plecarea din USR: Este o chestiune de onoare, am promis oamenilor ca in partid va fi loc si pentru progresisti si pentru conservatori

Nicusor Dan a spus joi ca si-a dat demisia de la sefia USR si din partid din trei motive, cel mai important fiind cel de onoare, respectiv ca a promis oamenilor ca va fi loc in USR si pentru progresisti si pentru conservatori.

Nicusor Dan, explicatii dupa demisia din USR: Este o chestiune de onoare. A aparut o majoritate care vrea sa mearga intr-o directie, nu cred ca este o directie buna (VIDEO)

Nicusor Dan a sustinut joi o conferinta de presa in care a explicat de ce luat decizia de a demisiona din Uniunea Salvati Romania. Fostul sef al USR a vorbit despre trei motive care l-au.

Nicusor Dan: In cazul in care colegii din USR doresc venirea lui Dacian Ciolos, inseamna ca ei au dreptate

Presedintele demisionar al Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan, a declarat, joi seara, ca a existat o mare simpatie in partid fata de Dacian Ciolos, care nu a venit in spatiul public pentru a-si expune intentia referitoare la viziunea sa politica, si ca, daca se va decide in directia fostului premier, majoritatea din USR va decide, potrivit Agerpres.

Surse: Nicusor Dan a anuntat ca demisioneaza de la conducerea USR

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan, a anuntat aseara, dupa sedinta Biroului National, ca demisioneaza din functie, dupa ce conducerea USR a decis prin vot sa se pozitioneze impotriva revizuirii Constitutiei pentru redefiniriea familiei, potrivit unor surse din partid citate de News. ro.

Nicusor Dan a anuntat ca demisioneaza dupa ce USR a decis sa voteze impotriva redefinirii familiei

Presedintele USR, Nicusor Dan, a anuntat ca isi da demisia dupa ce Biroul National al partidului a decis miercuri seara ca formatiunea sa voteze impotriva revizuirii Constitutiei pentru redefinirea familiei.

Nicusor Dan isi anunta demisia din USR LIVE VIDEO

Nicusor Dan va sustine astazi o conferinta de presa, in care va oferii detalii despre demisia anuntata miercuri seara. Azi de la ora 14 la sediul grupului parlamentar al USR din Camera.

Presedintele USR, Nicusor Dan, a anuntat ca isi va da demisia din functia de conducere a partidului. Deputatul Dan Barna: Nu exista o demisie inregistrata

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a amenintat ca va demisiona de la conducerea partidului, dupa ce membrii USR au decis prin vot sa nu sustina revizuirea Constitutiei pentru redefinea familiei, au declarat surse pentru Mediafax.

Nicusor Dan jongleaza cu demisia din fruntea USR: Ba si-o da, ba nu si-o mai da

Presedintele USR Nicusor Dan a anuntat, miercuri seara ca demisioneaza din functie, dupa ce conducerea USR a decis prin vot sa se pozitioneze impotriva revizuirii Constitutiei pentru redefiniriea.

Nicusor Dan ameninta cu demisia, dupa ce conducerea USR a decis sa voteze impotriva referendumului privind familia traditionala. Joi se decide

Biroului National al USR a decis, cu un vot foarte strans, de 11 la 10, sa se pozitioneze impotriva revizuirii Constitutiei pentru definitia familiei traditionale. Dupa vot, Nicusor Dan a anuntat ca dimisioneaza din partid, insa membrii Biroului Politic incearca sa-l intoarca din drum, au declarat surse din USR pentru Adevarul.

Nicusor Dan: in cazul in care cei din USR doresc venirea lui Ciolos, inseamna ca ei au dreptate

Nicusor Dan a declarat ca daca membrii USR, in majoritatea lor, doresc venirea lui Dacian Ciolos in partid, atunci inseamna ca ei au dreptate. Majoritatea are tot timpul dreptate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )