Libnet.ro
UNICEF

16:30

Nicusor Dan: Sunt pe aceeasi lungime de unda cu prefectul Capitalei in privinta relaxarii restrictiilor legate de COVID-19

B1 B1,
Nicusor Dan: Sunt pe aceeasi lungime de unda cu prefectul Capitalei in privinta relaxarii restrictiilor legate de COVID-19

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a precizat pe pagina de Facebook ca impartaseste opinia prefectului Capitalei, potrivit careia restrictiile ar trebui relaxate si ca in curand, impreuna cu specialistii va. continuă pe B1

Reportaj la postul France 3 despre Romania si potentialul de dezvoltare al Bucurestiului: Cum vorbeste primarul Nicusor Dan in limba franceza (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a discutat cu o echipa de jurnalisti francezi despre planurile sale la Primaria Bucurestiului. in cadrul unui reportaj dedicat Romaniei, jurnalistii de la postul.

Nicusor Dan sterge mesajele de pe autobuze si o inteapa pe Firea: Stim cu totii ca sunt ale primariei. Are legatura cu cultul personalitatii fostului primar

Toate vehiculele care apartin Primariei Capitalei vor fi decolantate, iar spatiul respectiv va fi vandut pentru reclame, a anuntat marti Nicusor Dan, edilul Capitalei, aratandu-si nedumerirea privind inscriptia de acum - Primaria Capitalei.

Gabriela Firea, dupa anuntul lui Nicusor Dan privind decolantarea autobuzelor STB: Nu e in stare sa construiasca si atunci darama tot!

Gabriela Firea a reactionat dupa ce Nicusor Dan, actualul edil al Capitalei, a anuntat ca vehiculele STB vor fi decolantate: Pe autobuze scrie ca sunt achizitionate in 2018. il deranjeaza realizarile mele, spune fostul edil intr-o postare pe Facebook.

Nicusor Dan: O cincime dintre blocurile din Bucuresti primesc caldura sub parametri. Sunt tari europene in care e o normalitate sa aiba 19 grade in casa

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca o cincime dintre blocurile din Bucuresti primesc incalzire sub parametrii pentru ca reteaua de termoficare sa nu fie suprasolicitata si sa nu apara avarii majore a caror reparatii ar putea dura pana la doua zile.

VIDEO Noi probleme cu apa calda si caldura in Bucuresti. Nicusor Dan: in multe blocuri se furnizeaza agent termic sub parametri pentru ca ne e frica sa nu crape reteaua

Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 si 6 ale Capitalei au ramas fara caldura si apa calda din cauza unor avarii, dar sunt si zeci de blocuri care primesc caldura si apa calda la parametri insuficienti de furnizare a agentului termic. Primarul general, Nicusor Dan, spune ca s-a luat decizia sa fie furnizat agentul termic sub parametri, pentru ca, daca se forta reteaua pentru o temperatura mai mare, exista riscul ca aceasta sa crape.

Nicusor Dan l-a demis pe directorul interimar al Directiei de Mediu din Primaria Capitalei: in plin centrul Capitalei a avizat defrisarea a 22 de arbori. Am reusit sa oprim aceasta defrisare la timp

Primarul General al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat pe Facebook ca l-a eliberat din functiepe directorul interimar al Directiei de Mediu din Primaria Capitalei, nemultumit de faptul ca a.

Surse: Nicusor Dan l-a dat dat afara din sala de sedinte pe directorul economic al ALPAB: Va bateti joc de noi?

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, i-a cerut lui Razvan Nitu, directorul economic al ALPAB, sa iasa din sala de sedinta unde se discuta bugetul pe 2021, dupa ce l-a intrebat ce pret are o banca, iar acesta i-a raspuns ca 5. 000 de lei. Mai mult, a precizat ca Bucurestiul ar avea nevoie de 3. 000 de banci. Va bateti joc de noi?, l-a intrebat Nicusor Dan, potrivit unor surse politice. Nitu a fost adus in adiministratia Capitalei de Gabriela Firea.

Edilul Capitalei, Nicusor Dan, prudent cu masurile de relaxare. Cand ar putea scapa bucurestenii de restrictii

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, afirma, referitor la o eventuala relaxare a restrictiilor dupa ce rata de infectare cu noul coronavirus a scazut sub 3 la mia de locuitori in municipiul Bucuresti, ca ar mai trebui asteptat cateva zile, pentru a se vedea ca aceasta situatie se stabilizeaza. Totodata, el spune ca se va vaccina impotriva COVID-19 atunci cand ii va veni randul.

Primaria Capitalei sterge de pe toate mijloacele de transport in comun numele institutiei Nicusor Dan: Spatiul, vandut pentru reclame comerciale Firea: Darama tot

Primaria Capitalei va sterge de pe toate mijloacele de transport in comun numele institutiei, iar spatiul va fi vandut pentru reclame comerciale, a anuntat primarul general, Nicusor Dan. Autobuzele au fost astfel colantate de fostul primar general, Gabriela Firea, dupa achizitionarea celor 400 de autobuze noi Otokar. Anuntul a generat o reactie rapida a Gabrielei Firea: Nu e in stare sa construiasca si atunci darama tot.

Nicusor Dan, decizie majora pentru bucuresteni. Ce se intampla cu autobuzele din Capitala

Nicusor Dan a luat o decizie majora pentru bucuresteni. Primarul Capitalei a anuntat ce se intampla cu autobuzele din Bucuresti. A gasit cu aceasta ocazie motiv sa o mai atace un pic pe fostul Primar General al PSD, Gabriela Firea. Cum vrea Nicusor Dan sa faca rost de bani. Ce idee i-a trecut prin cap .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )