Libnet.ro
UNICEF

18:30

Nicusor Dan l-a demis pe directorul interimar al Directiei de Mediu din Primaria Capitalei: in plin centrul Capitalei a avizat defrisarea a 22 de arbori. Am reusit sa oprim aceasta defrisare la timp

B1 B1,
Nicusor Dan l-a demis pe directorul interimar al Directiei de Mediu din Primaria Capitalei: in plin centrul Capitalei a avizat defrisarea a 22 de arbori. Am reusit sa oprim aceasta defrisare la timp

Primarul General al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat pe Facebook ca l-a eliberat din functiepe directorul interimar al Directiei de Mediu din Primaria Capitalei, nemultumit de faptul ca a. continuă pe B1

Seful Directiei de Mediu din Primaria Capitalei, dat afara de Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca l-a eliberat joi din functie pe directorul interimar la Directiei de Mediu din PMB, pentru ca a avizat defrisarea a 22 de arbori in centrul Bucurestiului. Am reusit sa oprim aceasta defrisare la timp, a adaugat edilul.

L-a demis! Nicusor Dan a luat decizia drastica chiar azi: Nu trebuie distrus

Bucurestiul, capitala europeana, cu cateva milioane de locuitori, sufera. Sufera de frig, sufera de lipsa parcarilor, si sufera de lipsa spatiilor verzi. Aceasta suferinta nu este de ieri de azi, este de foarte multi ani, dar nimeni nu face nimic. in schimb, prin decizii halucinante, si spatiile verzi ramase, copacii, etc, sunt defrisati pe zone .

Surse: Nicusor Dan l-a dat dat afara din sala de sedinte pe directorul economic al ALPAB: Va bateti joc de noi?

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, i-a cerut lui Razvan Nitu, directorul economic al ALPAB, sa iasa din sala de sedinta unde se discuta bugetul pe 2021, dupa ce l-a intrebat ce pret are o banca, iar acesta i-a raspuns ca 5. 000 de lei. Mai mult, a precizat ca Bucurestiul ar avea nevoie de 3. 000 de banci. Va bateti joc de noi?, l-a intrebat Nicusor Dan, potrivit unor surse politice. Nitu a fost adus in adiministratia Capitalei de Gabriela Firea.

Nicusor Dan, despre reactia lenta la poluarea din Bucuresti: Garda de Mediu are doar 10 oameni. Ei vor fi ajutati de politisti locali. Noua structura, operationalizata la finele lunii

Nicusor Dan, Primarul general al Capitalei, a declarat, luni, ca in Bucuresti se mai intampla sa fie inregistrate niveluri ridicate de poluare din cauza arderilor necontrolate si, uneori, deoarece lipsa.

Ce se intampla cu termoficarea din Bucuresti. Nicusor Dan a facut anuntul asteptat de milioane de romani

Ce se intampla cu termoficarea din Bucuresti. Nicusor Dan a facut anuntul asteptat de milioane de romani. Cand vor avea toti bucurestenii apa calda si caldura, cititi in randurile de mai jos. Nicusor Dan a facut anuntul asteptat de bucuresteni. incep procedurile pentru modernizarea retelei de termoficare Nicusor Dan, primarul Capitalei, a facut anuntul asteptat .

Cand scapa bucurestenii de restrictii. Nicusor Dan a facut anuntul zilei

S-a anuntat cand scapa bucurestenii de restrictii. Nicusor Dan a facut anuntul zilei. Ce a spus primarul Bucurestiului, dupa ce rata de infectare cu coronavirus a scazut sub 3 la mia de locuitori, cititi un pic mai jos. Nicusor Dan, anunt pentru bucurestenii. Ce se intampla cu restrictiile dupa ce rata de infectare a scazut .

Nicusor Dan, decizie majora pentru bucuresteni. Ce se intampla cu autobuzele din Capitala

Nicusor Dan a luat o decizie majora pentru bucuresteni. Primarul Capitalei a anuntat ce se intampla cu autobuzele din Bucuresti. A gasit cu aceasta ocazie motiv sa o mai atace un pic pe fostul Primar General al PSD, Gabriela Firea. Cum vrea Nicusor Dan sa faca rost de bani. Ce idee i-a trecut prin cap .

Nicusor Dan, anunt de ultima ora dupa ce Bucurestiul a ramas fara caldura si apa calda: Se poate mai mult, dar ne este frica

Primarul Nicusor Dan a intervenit in problema avariilor care au avut loc in aproape toata Capitala. Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4 5 si 6 au ramas fara apa calda si caldura in perioada cea mai geroasa din aceasta iarna. Locuitorii afectati cer ajutor disperat, plangandu-se ca mor de frig. Cum ii incurajeaza Nicusor Dan .

NICUSOR DAN: Vrem sa cumparam ELCEN ca active

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, afirma ca Primaria ar putea cumpara activele ELCEN in luna mai, in cel mai optimist scenariu, iar datoria istorica a fostului RADET poate fi negociata. El anunta ca in primavara incep marile lucrari de reparatii la conducte si promite ca iarna viitoare va fi mai bine in ceea ce priveste termoficarea, pentru ca va fi amenajata o centrala mobila pe linia de est a orasului.

Robert Turcescu il umileste public pe Nicusor Dan. Ce poezie i-a scris: Roaga-te la liturghie sa mai stai la Primarie

Jurnalistul si omul politic, Robert Turcescu, a fost inspirat de probelemele cu care se confrunta Capitala Romaniei in aceasta perioada geroasa, asa ca s-a decis sa-i dedice lui Nicusor Dan o poezie care sa descrie in versuri haioase adevarul trist pe care il traiesc bucurestenii. Primarul Capitalei, avertizat prin intermediul unei poezii Cetatenii din Bucuresti .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )