Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nissan a lansat pe piata din Romania noua generatie a modului 100% electric Leaf

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Nissan a lansat pe piata din Romania noua generatie a modului 100% electric Leaf

Cea de-a doua generatie a modelului 100% electric Nissan Leaf este disponibila in Romania, la un pret de pornire de 34. 000 euro cu TVA si de 22. 900 euro cu TVA prin Rabla si Rabla Plus. continuă pe Wall-Street Ro

Criza citostaticelor: De obicei lipsesc de pe piata din Romnia 6-7 medicamente pentru tratarea cancerului

Presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer, Cezar Irimia, a declarat, joi, ca 6-7 medicamente necesare pentru tratarea cancerului lipsesc 'de obicei' de pe piata din Romania. Cezar Irimia mai spune ca aceste medicamente nu pot fi inlocuite. Cisplatin, medicament esential in tratarea majoritatii formelor de cancer, lipseste de cateva luni din Romania.

Un tanar din Romania a ajuns in topul Forbes cu o afacere unica

Un tanar din Ticleni, judetul Gorj, la numai 22 de ani, a ajuns in topul Forbes al antreprenorilor sub 30 de ani, cu un produs unic pe piata din Romania. Ionel Burtea a plantat mure pe terenul de la bunici, iar di.

Diferente salariale din Romania, sub media UE

Potrivit unei analize Smartree, unul dintre liderii din Romania pe piata de externalizare a proceselor de HR, Romania inregistreaza un decalaj de 5% raportat la diferentele salariale medii intre barbati si femei, fiind mult sub pragul inregistrat la nivel european, conform comunicatului de presa remis catre Redactie.

Serge Durand, responsabil pentru opratiunile din Romania

Constructorul de aeronave Airbus a anuntat, astazi, numirea lui Serge Durand in functia de responsabil pentru operatiunile din Romania. in plus, Durand va continua sa conduca operatiunile Airbus Helicopters din Romania, functie pe care o indeplineste din 2015.

Tulcea: Cel mai mare sarpe din Romania si-a extins populatia si habitatele

Balaurul dobrogean, cel mai mare sarpe din Romania, si-a extins populatia cu 25% in ultimii 10 ani, dar si habitatele din Parcul National Muntii Macinului PNMM). Astfel, restrictiile impuse de.

Harta salariilor din Romania. Care sunt cele mai sarace regiuni

In ciuda cresterilor salariale din ultimul an, exista inca 12 judete unde salariile medii nete sunt sub 2. 000 de lei, adica sub 440 de euro. Cel mai prost platiti angajati din Romania sunt in.

Dezvaluiri despre alimentele din Romania. Tone de importuri de fructe si legume toxice

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre alimentele din Romania. Romanii se confrunta cu trei mari probleme in ceea ce priveste.

Un indragit muzician din Romania lupta cu cancerul. Apelul disperat facut pe Facebook

Adrian Berinde, un indragit muzician din Romania, a facut un apel disperat pe facebook. Acesta a vorbit pentru prima data despre boala grava care il macina. Dragii mei, In ultima vreme starea mea de.

Noua generatie Nissan Leaf a ajuns in Romania

Cea mai recenta generatie a celui mai vandut vehicul electric cu zero emisii Noul LEAF va fi lansata in Romania in luna iunie a acestui an si va avea preturi cuprinse intre 22. 900 si 27. 900 Euro prin Rabla si Rabla Plus.

Cel mai vechi retailer de fashion din Romania vinde mai bine in magazinele stradale. Stefanel, afaceri de 6 mil. de euro in 2017

Brandul de fashion Stefanel, primul retailer international care a intrat pe piata locala in 1991, inregistreaza cele mai mari vanzari in magazinele stradale. Magazinul din Piata Romana reprezinta 25% din cifra totala de afaceri a retailerului, care a.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )