Libnet.ro
UNICEF

17:45

Noaptea Muzeelor la Hubrica

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Noaptea Muzeelor la Hubrica

Sambata, 20 mai 2017, cu ocazia Noptii Europene a Muzeelor, comunitatea creativa de la Hubrica deschide portile si intampina vizitatorii cu o expozitie speciala. Cei care vor trece pragul Hubrica vor admira posterele creative ale propagandei socialiste, de educatie in protectia muncii, despre care organizatorii spun ca sunt o adevarata inspiratie pentru copywriteri. Expozitia . continuă pe Ceaşca de Cultură

Noaptea Muzeelor 2017. Salariatii muzeelor publice din Romania vor protesta, sambata, de Noaptea Muzeelor

Noaptea Muzeelor 2017. Sambata, salariati din muzeele publice din Romania vor participa la o actiune de protest, exprimandu-si nemultumirea fata de proiectul de lege privind salarizarea.

Noaptea Muzeelor, la Muzeul National Cotroceni. Ce se pregateste

Muzeul National Cotroceni va asteapta sambata, 20 mai 2017, sa participati la cea de-a XIII a editie a Programului European Noaptea Muzeelor. Va.

Noaptea Muzeelor 2017. Turneul Flautului Fermecat incepe la Barlad de Noaptea Muzeelor

Flautistul Ion Bogdan Stefanescu si pianistul Horia Mihail vor deschide sambata, in Noaptea Muzeelor, la Barlad cea de-a VII-a editie a Turneului Flautul Fermecat. Acest eveniment se va.

Noaptea Muzeelor 2017. Phoenix concerteaza astazi in Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului

Noaptea Muzeelor 2017. Formatia Phoenix va concerta sambata, pentru prima data, in Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului, cu ocazia Noptii Muzeelor, prilej cu care intrarea publicului este.

invitatie la Noaptea Muzeelor. Castelul Bran si Muzeul de Istorie pot fi vizitate gratuit

Sambata noaptea brasovenii si turistii sunt invitati la Noaptea Muzeelor. Castelul Bran si Muzeul de Istorie pot fi vizitate gratuit. La celelalte muzee sunt taxe de intrare simbolice de 1 leu sau 2 lei.

Noaptea Muzeelor. Premiera la Muzeul Militar, plus program special RATC: autobuzele circula pana la ora 2

In Noaptea Muzeelor sambata, 20 mai - duminica, 21 mai), publicul are ocazia sa vada expozitiile si colectiile de valoare ale Romaniei. La Constanta, autobuzele vor circula in regim special.

Noaptea Muzeelor in Capitala: 54 de muzee si organizatii culturale, deschise publicului

Noaptea Muzeelor in Capitala: 54 de muzee si organizatii culturale isi asteapta sambata seara vizitatorii, cu o oferta bogata in evenimente in cadrul celei de-a 13-a editii a.

NOAPTEA MUZEELOR 2017. Oferta pentru Noaptea Muzeelor 2017

145 de muzee si organizatii partenere din 45 de localitati din intreaga tara participa pe 20 mai la Noaptea Muzeelor. in Bucuresti, oferta pentru.

PROGRAM NOAPTEA MUZEELOR 2017. Ce poti vedea la NOAPTEA MUZEELOR 2017

PROGRAM NOAPTEA MUZEELOR 2017Oferta de evenimente pentru cea de a 13-a editie a Noptii Muzeelor in Capitala este bogata, 54 de muzee si organizatii culturale asteptand vizitatorii.

Noaptea Muzeelor 2017. Expozitii inedite, ateliere si recitaluri la Noaptea Muzeelor in Sfantul Gheorghe

Noaptea Muzeelor 2017. Muzeul National al Carpatilor Rasariteni din Sfantu Gheorghe, prezentpentru a zecea oara la Noaptea muzeelor, ofera publicului posibilitatea de a vizita gratuit, pe 20 mai,.

Noaptea Muzeelor 2017. Vanatorul de tatuaje Lars Krutak vine la Noaptea Muzeelor

Noaptea Muzeelor 2017. Antropologul american dr. Lars Krutak, cunoscut publicului larg din seria de documentare Tatoo Hunter - Vanatorul de tatuaje, difuzate de Discovery Channel, va sustine.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )