Libnet.ro
UNICEF

12:15

Noi alegeri locale in doua localitati din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Noi alegeri locale in doua localitati din Republica Moldova

In comuna Lingura din raionul Cantemir si in satul Cosernita din raionul Criuleni vor avea din nou loc alegeri locale, pe 15 noiembrie. Comisia Electorala Centrala a decis in sedinta de vineri, 2 octombrie, crearea consiliilor electorale de circumscriptie pentru desfasurarea scrutinului in cele 2 localitati, transmite IPN. continuă pe Adevărul

STRATEGIE. Kaufland Romania va coordona extinderea grupului german pe piata din Republica Moldova

Retailerul Kaufland intentioneaza sa intre pe piata din Republica Moldova printr-un magazin care va fi deschis in capitala tarii, Chisinau, peste doi ani, expansiunea pe aceasta piata urmand sa fie coordonata direct de divizia din Romania, unde grupul.

Seful procurorilor anticoruptie din Republica Moldova spune ca autoritatile si judecatorii ii blocheaza activitatea. Doar 10% din cei cercetati penal au primit condamnari la inchisoare cu executare

Directorul Centrului National Anticoruptie din Republica Moldova a declarat ca institutia face tot posibilul pentru a combate acest fenomen, dar autoritatile blocheaza initiativele acesteia, informeaza newsmaker. md citat de Unimedia.

Batranii din Republica Moldova traiesc rau si foarte rau

Batranii indura foame si saracie in Republica Moldova, iar fiecare a cincea persoana varstnica isi apreciaza nivelul de trai ca fiind rau si foarte rau si doar 5% ca bine si foarte bine, se arata intr-un studiu realizat de Centrul de Cercetari Demografice.

Vanatorii vor sa puna mana pe toata fauna din Republica Moldova

Vanatorii cer demisia ministrului Mediului si vor sa fie revizuita hotararea Guvernului care le interzice sa vaneze iepuri si pasari acvatice in perioada 2015-2016. Acestia au organizat, miercuri, un protest in fata Ministerului Mediului. in acelasi timp, protectorii animalelor au organizat o manifestatie contra Societatii Vanatorilor si Pescarilor din Republica Moldova.

Un manual despre drepturile copiilor va fi lansat in Republica Moldova

Un manual privind drepturile copilului a fost elaborat de UNICEF si Uniunea Europeana si va fi lansat in Republica Moldova. Cartea ofera sfaturi practice privind abordarea centrata pe copil in procesul de elaborare a programelor, bugetelor si politicilor, transmite IPN.

E OFICIAL: Republica Moldova, parte a Tratatului privind comertul cu arme conventionale

Republica Moldova a devenit oficial parte a Tratatului privind comertul cu arme conventionale, informeaza Guvernul de la Chisinau.

Liderii aliantei ce guverneaza in Republica Moldova spun ca nu se pot face alegeri anticipate

Liderii aliantei ce guverneaza la Chisinau, AIE, III afirma ca organizarea alegerilor parlamentare anticipate, asa cum cer protestatarii din centrul Chisinaului, nu este posibila din punct de vedere legal si ar reprezenta un dezastru pentru viitorul european al tarii, informeaza Radio Chisinau.

Dodon vrea sa desfiinteze Acordul de Asociere Republica Moldova Uniunea Europeana

Liderul socialist Igor Dodon considera ca incheierea Acordului de Asociere cu UE a adus foarte multe problem Republicii Moldova. Socialistii de la Chisinau au lansat o brosura in care este aspru criticata relatia Republicii Moldova cu Uniunea Europeana din ultimii ani.

Situatie ingrijoratoare pentru batranii din Moldova. E mai rau ca anul trecut!

Calitatea vietii varstnicilor din Republica Moldova este foarte scazuta. Iar 12% dintre persoanele de varsta a treia traiesc in saracie, potrivit unui barometru realizat de Centrul de Cercetari Demografice in.

Interventia din Siria arata ca Republica Moldova se afla sub un pericol major

In anul 2008 Federatia Rusa avea sa isi trimita tancurile pana la 30 de kilometri de capitala Georgiei. Se folosea in acel moment, ca si pretext, de cererile de ajutor venite din partea zonelor separatiste, aflate intr-un moment de cumpana in relatiile cu Georgia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )