Libnet.ro
UNICEF

01:06

Noi detalii despre soferul care a provocat un accident spectaculos in Capitala. Barbatul ar fi vrut sa isi omoare sotia

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre soferul care a provocat un accident spectaculos in Capitala. Barbatul ar fi vrut sa isi omoare sotia

Un scandal conjugal a bagat in spital mai multi oameni, dupa ce un barbat a intrat intentionat in trei masini ca sa-si omoare sotia. Barbatul si-a lovit sotia pana cand au aparut politistii,. continuă pe Antena3

Noi detalii despre tragediile de la coafor si de la gradinita: Criminali depresivi si dependenti de medicamente

Cei doi criminali care au ingrozit Romania erau depresivi si dependenti de medicamente, o arata rezultatele cercetarilor specialistilor care se ocupade aceste dosare. Este vorba despre crima dintr-un.

Primele imagini cu soferul care a provocat accidentul din Bucuresti, cu gand sa isi ucida sotia - VIDEO

Soferul care a provocat accidentul in lant din Bucuresti, pentru a-si ucide sotia, este la Spitalul Floreasca. Barbatul se afla sub supravegherea medicilor. in imagini, soferul este transportat pe.

Noi detalii in cazul profesorului pedofil. Cadrul didactic nu fusese testat psihologic

Cazul profesorului pedofil scoate la iveala detalii halucinante din sistemul de invatamant. Profesorii nu sunt obligati sa faca un test psihologic, asta desi lucreaza cu copiii. Profesorul pedofil nu a fost te.

Quincy Jones, dezvaluiri savuroase la 84 de ani: motivul inedit pentru care a refuzat o intalnire cu Marilyn Monroe si detalii despre cele 22 de iubite mai tinere

Prolificul producator de muzica si film Quincy Jones, in varsta de 84 de ani, a acordat un interviu savuros in care declara ca, in ciuda varstei inaintate, are peste 20 de iubite mult mai tinere decat el, dezvaluie motivul pentru care a refuzat o intalnire cu Marilyn Monroe si o critica in termeni duri pe cantareata pop Taylor Swift.

Noi informatii despre fratele lui Silviu Predoiu, implicat intr-un dosar de prostitutie. Anuntul facut de SIE

Serviciul de Informatii Externe a transmis un comunicat in care a adus la cunostinta faptul ca generalul Silviu nu cunoaste elemente despre subiectul mentionat. Domnul general Silviu Preodiu N.

Papa Francisc, mesaj genial despre batranele care barfesc in biserica

Sa ne abtinem de la barfe! Este indemnul pe care ni-l adreseaza Papa Francisc. Pana si in biserica, oamenii fac comentarii rautacioase la adresa semenilor, spune Papa. Adesea,.

CINE SUNT si cu ce se ocupa sotii doamnelor din Cabinetul Dancila, PASTORITE de Liviu Dragnea! TOTUL despre barbatii care le asteapta acasa pe cele 9 femei

Din Cabinetul condus de Viorica Dancila fac parte mai multe femei decat pana acum. Din cele 28 de portofolii ale Guvernului, noua sunt ocupate de doamne. Una dintre intrebarile care circula.

Unbarbat de 116 ani a vorbit despre alimentele care i-au asigurat longevitatea

Bernardo Lapallo, un barbat in varsta de 116 ani, spune ca a gasit secretul longevitatii. Brazilianul a facut o lista a alimentelor pe care le-a inclus frecvent in alimentatie,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )