Libnet.ro
UNICEF

17:00

Noi detalii ies la iveala in scandalul Hexi Pharma: Dan Condrea, marturisiri despre dezinfectanti, chiar inaintea mortii

B1 B1,
Noi detalii ies la iveala in scandalul Hexi Pharma: Dan Condrea, marturisiri despre dezinfectanti, chiar inaintea mortii

Scandalul Hexi Pharma scoate la lumina mai multe detalii, printre care si faptul ca Dan Condrea a vorbit cu angajatii sai chiar inaintea mortii, potrivit stiripesurse. ro. Patronul firmei Hexi Pharma Dan. continuă pe B1

Stelian Tanase, despre scandalul Hexi Pharma: Dan Condrea nu a fost singur decat in clipa mortii. El nu putea dezvolta o asemenana afacere fara complicitati multiple la nivel inalt in institutii importante

Stelian Tanase a scris intr-o postare pe blogul personal ca in spatele afacerii Hexi Pharma au existat mai multe institutii, iar marea problema este aflarea acestora, potrivit dcnews. ro. Stelian.

Dacian Ciolos, despre scandalul Hexi Pharma: Trebuie sa decidem daca vrem sa ne asumam anumite schimbari

Nu este rolul premierului sa ceara analiza in CSAT a activitatii serviciilor de informatii dupa scandalul Hexi Pharma, a declarat Dacian Ciolos la digi24. ro. Au mai fost discutate la alte.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a decedat intr-un accident de masina

Patronul firmei Hexi Pharma Dan Condrea a murit, duminica seara, in urma unui grav accident de masina pe un drum din judetul Ilfov, au declarat surse din randul Politiei, citate de Mediafax. Potrivit acestora, accidentul a fost anuntat in jurul orei 19. 30 iar anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma sa se fi sinucis, deoarece la fata locului nu s-au gasit urme de franare.

Criza de imagine a Serviciilor, la apogeu dupa scandalul Hexi Pharma. Udrea: Securistii, lipsiti de scrupule si avizi dupa bani

Scandalul creat in jurul dezinfectantilor Hexi Pharma s-a dovedit a fi o problema de securitate nationala, iar moareta suspecta a patronului Dan Condrea a dat nastere unor speculatii in care sunt.

Ioan Talpes, fost sef SIE, despre scandalul Hexi Pharma: Nu cred ca CIA a organizat prin Romania astfel de actiuni, desi in logica spionajului asa ceva este posibil (VIDEO)

Fosta sotie a lui Dan Condrea a facut dezvaluiri care arunca in aer intreg sistemul medical. Laura Georgescu sustine ca patronul Hexi Pharma era ofiter SIE, ca a fost filat in permanenta de se.

Flori Dinu, despre scandalul Hexi Pharma: Cred ca in momentul in care incepi sa prinzi putere, devii periculos pentru multe alte interese (VIDEO)

Directorul general al Hexi Pharma, Fori Dinu, a declarat joi ca in ultimul an compania pe care o conduce avea o cota de piata de 20% si ca singurele nereguli sesizate pana acum au legatura cu.

FOTO Moartea patronului Hexi Pharma. Martor: Nu i-am vazut fata, dar i-am gasit actele in iarba. Dan Condrea, inmormantat miercuri

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, va fi inmormantat miercuri. La cateva zile de la accidentul in care si-a pierdut viata omul de afaceri, femeia care a fost depasita in trafic de acesta, a povestit ca a observat momentul in care Dan Condrea a parasit carosabilul, dar nu a vazut cand masina condusa de acesta s-a oprit in pom. Martorul Gabriela Monica marturiseste pe Facebook ca ea a fost prima care s-a oprit la locul accidentului.

Misterul mortii patronului de la Hexi Pharma, Dan Condrea, devine tot mai adanc. Celebra Carmen Harra a marturisit: A mai fost cu el un barbat in masina

Accidentul lui Dan Condrea genereaza o multime de controverse, iar pana la stabilirea de catre medicii legisti ca in urma testului ADN el a fost sau nu in masina, speculatiile exista in.

Vestea mortii lui Dan Condrea i-a socat pe toti. Ce se intampla acum cu angajatii Hexi Pharma

Angajatii Hexi Pharma au fost anuntati ca de maine nu vor mai veni la serviciu. Soarta oamenilor este incerta, iar vestea mortii lui Dan Condrea i-a socat pe toti. Dan Condrea, patronul Hexi Pharma,.

UPDATE. Dezvaluri incredibile. Contractele Hexi Pharma cu spitalele se faceau cu stiinta politicienilor. Reactia directorului

Dupa ce Parchetul General a facut public prejudiciul rezultat in urma contractelor Hexi Pharma cu 152 de spitale, suma ce depaseste 50 de milioane de lei, noi informatii ies la iveala privind aceste tranzactii care vizeaza dezinfectantii diluati.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )