Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ioan Talpes, fost sef SIE, despre scandalul Hexi Pharma: Nu cred ca CIA a organizat prin Romania astfel de actiuni, desi in logica spionajului asa ceva este posibil (VIDEO)

B1 B1,
Ioan Talpes, fost sef SIE, despre scandalul Hexi Pharma: Nu cred ca CIA a organizat prin Romania astfel de actiuni, desi in logica spionajului asa ceva este posibil (VIDEO)

Fosta sotie a lui Dan Condrea a facut dezvaluiri care arunca in aer intreg sistemul medical. Laura Georgescu sustine ca patronul Hexi Pharma era ofiter SIE, ca a fost filat in permanenta de se. continuă pe B1

Dacian Ciolos, despre scandalul Hexi Pharma: Trebuie sa decidem daca vrem sa ne asumam anumite schimbari

Nu este rolul premierului sa ceara analiza in CSAT a activitatii serviciilor de informatii dupa scandalul Hexi Pharma, a declarat Dacian Ciolos la digi24. ro. Au mai fost discutate la alte.

Stelian Tanase, despre scandalul Hexi Pharma: Dan Condrea nu a fost singur decat in clipa mortii. El nu putea dezvolta o asemenana afacere fara complicitati multiple la nivel inalt in institutii importante

Stelian Tanase a scris intr-o postare pe blogul personal ca in spatele afacerii Hexi Pharma au existat mai multe institutii, iar marea problema este aflarea acestora, potrivit dcnews. ro. Stelian.

Flori Dinu, despre scandalul Hexi Pharma: Cred ca in momentul in care incepi sa prinzi putere, devii periculos pentru multe alte interese (VIDEO)

Directorul general al Hexi Pharma, Fori Dinu, a declarat joi ca in ultimul an compania pe care o conduce avea o cota de piata de 20% si ca singurele nereguli sesizate pana acum au legatura cu.

Dezvaluiri socante in dosarul Hexi Pharma: patronul a fost agent SIE si tinea o lista a spagilor date medicilor si politicienilor

Seria dezvaluirilor din dosarul Hexi Pharma a continuat joi, Laura Georgescu, fosta sotie a patronului Dan Condrea afirmand ca acesta a fost agent SIE si ca a fost filat de SRI. Ea a confirmat zvonurile aparute zilele trecute potrivit carora Dan.

Noi detalii ies la iveala in scandalul Hexi Pharma: Dan Condrea, marturisiri despre dezinfectanti, chiar inaintea mortii

Scandalul Hexi Pharma scoate la lumina mai multe detalii, printre care si faptul ca Dan Condrea a vorbit cu angajatii sai chiar inaintea mortii, potrivit stiripesurse. ro. Patronul firmei Hexi Pharma Dan.

Premierul Dacian Ciolos despre scandalul dezinfectantilor: Trebuie sa decidem daca vrem sa ne asumam anumite schimbari

Premierul Dacian Ciolos precizeaza ca nu este rolul sau sa ceara in Consiliul Superior de Aparare al Tarii o analiza a activitatii serviciilor de informatii dupa scandalul Hexi Pharma. De asemenea, acesta a precizat ca trebuie sa decidem la un moment dat ce vrem sa facem si daca vrem sa ne asumam anumite schimbari.

Romania e codasa la absorbtia fondurilor europene, dar lui Dincu ii arde de analize sociologice. Ce parere are vicepremierul despre cazul Hexi-Condrea

In timp ce avem cea mai proasta cota de absorbtie a fondurilor europene, Ministrului de resort si vicepremier!) ii arde de analize sociologice! El a sustinut despre cazul Hexi Pharma si cel al mortii.

Marian Dorin, fost sef al cancelariei primului ministru, urmarit penal

Marian Dorin, fost sef al cancelariei primului ministru, este urmarit penal de catre procurorii DNA Brasov in dosarul retrocedarilor ilegale in care este anchetat presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu.

Dorin Marian, fost sef al Cancelariei premierului, urmarit penal in dosarul in care este anchetat Calin Popescu Tariceanu

Procurorii DNA Brasov au dispus efectuarea urmaririi penale fata de Dorin Marian, fost sef al Cancelariei premierului, pentru marturie mincinoasa, in dosarul in care este anchetat presedintele.

Ce spune fostul sef al SIE, Ioan Talpes, despre dezvaluirile fostei sotii a lui Condrea

Fosta sotie a lui Dan Condrea a facut, joi, declaratii conform carora patronul Hexi Pharma era ofiter SIE, ca a fost filat in permanenta de serviciile secrete si ca toate plangerile sale au fost ignorate de autoritati.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )