Libnet.ro
UNICEF

23:45

Noi dezvaluiri despre miliardarii regimului Basescu, diseara la Sinteza zilei

Antena3 Antena3,
Noi dezvaluiri despre miliardarii regimului Basescu, diseara la Sinteza zilei

De ce este bugetul Romaniei mic si averile imbogatitilor uriase? Diseara la Sinteza zilei noi dezvaluiri despre miliardarii regimului Basescu. Cum au sporit averile magnatilor cu protectie prezidentiala in. continuă pe Antena3

Simona Halep deconspira SMS-ul catre Fissette si face noi dezvaluiri

Simona Halep a adus marti noi lamuriri despre colaborarea pe care a avut-o in 2014, cel mai bun an din cariera sa, cu fostul antrenor belgian Win Fissette.

Noi dezvaluiri LuxLeaks: Microsoft si Disney, noile nume trase in scandalul taxelor

Mai multe publicatii internationale au facut marti seara noi dezvaluiri in cadrul scandalului LuxLeaks privind sistemul masiv de optimizare fiscala implementat in Luxemburg, care risca sa dea o noua lovitura presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude.

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, amenintat de noi dezvaluiri in scandalul LuxLeaks

Mai multe publicatii internationale au facut marti seara noi dezvaluiri in cadrul scandalului LuxLeaks privind sistemul masiv de optimizare fiscala implementat in Luxemburg. Acesta risca sa dea o noua.

Noi dezvaluiri in cadrul scandalului LuxLeaks. Sunt vizate companiile Skype si Walt Disney

Scandalul LuxLeaks contina cu noi dezvaluiri facute de presa internatuinala in privinta sistemului masiv de optimizare fiscala implementat in Luxemburg, care risca sa dea o noua lovitura presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Noi dezvaluiri in dosarul LuxLeaks: Skype si Walt Disney, printre companiile vizate in scandalul care destabilizeaza pozitia lui Juncker in UE

Mai multe publicatii internationale au facut marti seara noi dezvaluiri in cadrul scandalului LuxLeaks privind sistemul masiv de optimizare fiscala implementat in Luxemburg, care risca sa dea o noua lovitura.

Noi dezvaluiri in cadrul scandalului LuxLeaks vizand 35 de companii, intre care Skype si Walt Disney

Mai multe publicatii internationale au facut marti seara noi dezvaluiri in cadrul scandalului LuxLeaks privind sistemul masiv de optimizare fiscala implementat in Luxemburg, care risca sa dea o noua lovitura presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, relateaza AFP.

Adriean Videanu, miliardarul regimului Basescu. Cum si-a construit un imperiu din care nu a mai dat nimic inapoi

Unul din miliardarii-cheie ai sistemului, supranumit si regele marmurei, Adriean Videanu, s-a plimbat timp de 10 ani din scaun in scaun si a reusit sa-si construiasca un imperiu din care nu a dat inapoi nimic.

Oana Zavoranu, noi dezvaluiri din dosarul Vrajitoarelor: Mi-au bagat serpi si broaste in haine, am pupat si mortii dintr-un cavou!

Procesul dintre Oana Zavoranu si vrajitoarele pe la care a trecut in incercarea de a avea succes in viata scoate la iveala noi traznai pe care pagubita a fost pusa sa le suporte. Astfel, potrivit.

Panoul frontal de la HTC One M9 ajunge pe internet cu noi detalii despre aparat

Interesul pentru urmatorul varf de gama de la HTC a crescut semnificativ in ultima perioada, fiind foarte probabil ca HTC One M9 sa fie un viitor succes de piata. Cu cat ne apropiem mai tare de finalul de an cu atat ne pregatim mai tare pentru receptia noilor varfuri de gama de la gigantii din industrie. Nu de alta, dar zvonurile s-au intetit atat despre Galaxy S6 si LG G4, cat si despre HTC One M9 si Xperia Z4/Z3X. De [].

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )