Libnet.ro
UNICEF

22:15

Noi imagini cu fetita de opt ani, la familia adoptiva: Conducerea Politiei Romane anunta primele sanctiuni (VIDEO)

B1 B1,
Noi imagini cu fetita de opt ani, la familia adoptiva: Conducerea Politiei Romane anunta primele sanctiuni (VIDEO)

Au aparut noi imagini cu fetita de opt ani dupa ce a ajuns in familia adoptiva. Parintii care au infiat-o le-au trimis jurnalistilor un videoclip de 29 de secunde pentru a arata ca aceasta se afla pe. continuă pe B1

Noi imagini cu fetita de 8 ani din Mehedinti, tarata de procurorul de caz afara din casa VIDEO

Au aparut noi imagini cu interventia brutala a autoritatilor care au luat-o pe Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, judetul Mehedinti, din casa asistentilor maternali. in imagini se poate vedea cu trage de aceasta si nu se oprese nici cand copila este foate aproape sa isi sparga capul de tocul usii.

NOI IMAGINI DRAMATICE cu fetita din Mehedinti: Familia adoptiva reactioneaza. Acuzatii pentru asistenta maternala

Familia adoptiva a fetitei din Baia de Arama face primele declaratii, prin intemediul avocatului lor. La o zi dupa scenele care au scandalizat o tara intreaga, parintii anunta ca au devenit parintii.

VIDEO Protest la Baia de Arama, dupa ce o fetita de opt ani a fost luata cu mascatii: Oamenii cer ca Sorina sa se intoarca acasa

Sute de persoane s-au adunat in fata casei familiei Saramat din Baia de Arama, din judetul Mehedinti, de unde Sorina a fost luata cu mascatii pentru a fi data spre adoptie, relateaza Ziua News. ro.

VIDEO O fetita de opt ani, luata cu politia de acasa. Copilul a fost dat in adoptie unei familii romano-americane

Echipe de politisti si de la Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Mehedinti au descins vineri dimineata in casa unei familii din Baia de Arama pentru a lua o fetita de doar opt ani care a fost data in adoptie unui cuplu din SUA cu cetatenie romana. Momentul interventiei echipei speciale a fost inregistrat video si arata modul extrem de discutabil in care autoritatile au procedat, copilul tipand si zbatandu-se pentru ca nu vrea sa plece de langa asistenta maternala.

VIDEO Familia adoptiva a fetitei de 8 ani din Baia de Arama publica noi imagini cu aceasta pentru a arata protestatarilor ca este bine

Familia adoptiva a fetitei de 8 ani din Mehedinti a facut, duminica, publice noi imagini, filmate chiar de mama fetei, pentru a demonstra protestatarilor ca aceasta este bine. Oamenii care au iesit in strada in Baia de Arama au cerut sa vada imagini cu fetita.

Doua decizii relevante ale instantelor in cazul Baia de Arama. Cum a ajuns un copil de opt ani sa fie luat cu mascatii de la asistentii maternali pentru a fi incredintat parintilor adoptivi

Un copil de opt ani a fost luat cu politia si mascatii din casa in care era plasat in asistenta maternala din 2012. Totul s-a petrecut vineri la Baia de Arama, la finalul unui proces de adoptie in care asistentii maternali si o familie de romani din SUA au incercat sa devina oficial parintii micutei Sorina. in sala de judecata, a castigat in final familia din Statele Unite, dupa ce in prima instanta asistentii maternali au avut castig de cauza. Cronologia Parchetului. Procuroarea care a tarat-o pe fetitaExplicatiile Autoritatii pentru Protectia Copilului si care este procedura de adoptieVIDEO O fetita de opt ani, luata cu politia de acasa.

Cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti: Primele imagini cu Sorina, alaturi de familia adoptiva

Au aparut primele fotografii cu fetita de 8 ani din Mehedinti dupa ce a fost preluata, vineri, de la familia la care se aflase in plasament cu ajutorul autoritatilor, dar, potrivit unui comunicat de presa, fara ca DGASPC Mehedinti sa fi fost informata despre actiune.

VIDEO Imagini cu Sorina filmate de familia adoptiva. Copila se simte bine si este alaturi de parintii si de fratiorul sau de patru ani

Avocatul familiei adoptive a Sorinei, fetita de 8 ani luata cu mascatii din casa fostului asistent maternal care a crescut-o, a furnizat, duminica, primele imagini video cu copila alaturi de parintii si de fratii sai.

Ce spune familia adoptiva a Sorinei despre modul de actiune a autoritatilor: Parchetul si Politia au folosit metodele care se impuneau

Sotii Gabriel si Ramona Sacarin, care au adoptat-o pe Sorina, fetita in varsta de 8 ani aflata la familia Saramat, din Baia de Arama, au prezentat, prin intermediul avocatului Liviu Belulescu, versiunea lor in legatura cu cele intamplate.

Noi imagini cu fetita de doar o zi a lui Rares Bogdan (FOTO)

Europarlamentarul PNL, Rares Bogdan, a postat, duminica, pe Facebook,noi imagini cu nou-nascuta sa fetita. Anuntul nasterii a fost facut deRares Bogdan sambata seara, tot pe pagina sa de.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )