Libnet.ro
UNICEF

11:15

NOI IMAGINI DRAMATICE cu fetita din Mehedinti: Familia adoptiva reactioneaza. Acuzatii pentru asistenta maternala

B1 B1,
NOI IMAGINI DRAMATICE cu fetita din Mehedinti: Familia adoptiva reactioneaza. Acuzatii pentru asistenta maternala

Familia adoptiva a fetitei din Baia de Arama face primele declaratii, prin intemediul avocatului lor. La o zi dupa scenele care au scandalizat o tara intreaga, parintii anunta ca au devenit parintii. continuă pe B1

Cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti: Primele imagini cu Sorina, alaturi de familia adoptiva

Au aparut primele fotografii cu fetita de 8 ani din Mehedinti dupa ce a fost preluata, vineri, de la familia la care se aflase in plasament cu ajutorul autoritatilor, dar, potrivit unui comunicat de presa, fara ca DGASPC Mehedinti sa fi fost informata despre actiune.

Noi imagini cu fetita de 8 ani din Mehedinti, tarata de procurorul de caz afara din casa VIDEO

Au aparut noi imagini cu interventia brutala a autoritatilor care au luat-o pe Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, judetul Mehedinti, din casa asistentilor maternali. in imagini se poate vedea cu trage de aceasta si nu se oprese nici cand copila este foate aproape sa isi sparga capul de tocul usii.

Imagini revoltatoare! Fetita de 8 ani, ridicata cu forta de politisti. Cum motiveaza procurorii

Caz revoltator petrecut in judetul Gorj. O fetita de 8 ani a fost ridicata cu forta de oamenii legii ca urmare a unei decizii a Curtii de Apel Craiova. Imaginile video au un puternic impact emotional! Update Procurorii care investigheaza cazul sustin ca fetita a fost lipsita de libertate de catre familia la care .

Prima decizie luata de autoritati in cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti

A aparut si prima decizie luata de autoritatile romane in cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti, care a fost luata de mascati cu forta de la asistenta maternala. S-a implicat, la nivel institutional, si ministrul Muncii, Marius Budai, ca sa se asigure ca fetita va ajunge pe maini bune in SUA. Ministrul Muncii a .

Dancila, despre cazul fetitei din Mehedinti: Este incalificabil modul in care a fost tratata

Premierul Viorica Dancila spune ca este incalificabil modul in care a fost tratata fetita din Mehedi.

Ministrul Sanatatii, reactie la cazul fetitei din Mehedinti: Ascultati-o si pe Sorina!

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a avut si ea o reactie intr-o postare pe Facebook, despre cazul fetitei din Mehedinti. Ascultati-o si pe micuta Sorina! Citesc cu stupoare si mahnire despre.

Procurorul care a intervenit la preluarea fetitei din Mehedinti: Am reusit sa o iau in brate si am dus-o in brate la tata. Nu s-a mai filmat I s-a inoculat ca o iau in strainatate si ii fac rau

Procurorul Maria Piturca de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova, care a participat la preluarea fetitei de 8 ani din Mehedinti, spune ca nu a tras de copil in timpul interventiei si ca a incercat sa o ia in brate, scrie Mediafax.

Marius Budai: Vom face toate demersurile pentru a ne asigura ca fetita din Baia de Arama este bine, dupa trauma prin care a trecut

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, spune ca institutia pe care o conduce va face toate demersurile legale si necesare pentru a se asigura ca fetita din Baia de Arama este cat se poate de.

Ce spune familia adoptiva a Sorinei despre modul de actiune a autoritatilor: Parchetul si Politia au folosit metodele care se impuneau

Sotii Gabriel si Ramona Sacarin, care au adoptat-o pe Sorina, fetita in varsta de 8 ani aflata la familia Saramat, din Baia de Arama, au prezentat, prin intermediul avocatului Liviu Belulescu, versiunea lor in legatura cu cele intamplate.

Ana Birchall, despre cazul care a ingrozit Romania: imi cer eu scuze public pentru ca acea fetita a trebuit sa indure ce a indurat. Mi-au dat lacrimile

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, solicita o ancheta in cazul fetitei de opt ani din Mehedinti care a fost luata cu mascatii din casa in care a crescut pentru a fi data unei familii de romani din SUA care a.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )