Libnet.ro
UNICEF

06:31

Noi incidente violente la Euro 2016! Autoritatile au folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa fanii englezi agresivi la Lille (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Noi incidente violente la Euro 2016! Autoritatile au folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa fanii englezi agresivi la Lille (FOTO, VIDEO)

Noi incidente violente la Euro2016! Politia franceza a fost nevoita sa foloseasca gaze lacrimogene pentru a dispersa fanii englezi agresivi la Lille. in urma incidentelor, au fost arestate 36 de persoane. continuă pe B1

Incidente la Euro 2016: Telefonul mobil al unui reporter a fost furat chiar in timpul unei transmisiuni live, pe Facebook, din mijlocul suporterilor (VIDEO)

Unui reporter al RT France i-a fost furat telefonul mobil chiar in momentul in care facea o transmisiune in direct pe Facebook, in care prezenta primele reactii de dupa meciul de la Euro 2016,.

FOTO + VIDEO: Violente la EURO 2016. Cel putin 36 de persoane, arestate la Lille

Ciocniri violente au avut loc, miercuri seara, intre fortele de ordine franceze si fanii englezi, dupa ce suporterii au aprins torte si artificii pe strazile din Lille. Astfel, cel putin 36 de persoane au fost arestate, iar alte 16 au avut nevoie de ingrijiri medicale.

EURO 2016. Un deputat de la Moscova le recomanda suporterilor rusi sa CONTINUE sa se bata

Un inalt responsabil al Federatiei ruse de fotbal si-a afirmat luni sustinerea pentru suporterii rusi dupa violentele incidente care au marcat sambata, la Marsilia, meciul Anglia - Rusia la EURO 2016.

Patriotism extrem. Suporter batut cu un tac de biliard pentru ca ar fi sustinut ca Romania nu mai are sanse la Euro 2016

Un barbat din Alba Iulia a fost batut, miercuri seara, cu un tac de biliar de un alt barbat, din cauza ca ar fi sustinut ca nationala de fotbal a Romania nu mai are nicio sansa la Euro 2016 dupa remiza din meciul cu Elvetia, agresorul fiind acum cercetat de politisti pentru lovire si alte violente.

Decizie radicala la EURO 2016. S-a interzis vanzarea bauturilor alcoolice in Lille. Cat dureaza masura

Autoritatile franceze au decis sa restrictioneze vanzarea de alcool si sa reloce in Lille 4. 000 de politisti, inaintea meciurilor pe care Rusia si Anglia le vor juca in grupa B la EURO 2016, scrie BBC.

Germania - Polonia 0-0, in Grupa C de la EURO 2016

Germania si Polonia au incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat joi seara, pe Stade de France din Saint-Denis, in Grupa C de la EURO 2016, informeaza DigiSport. Polonia a avut o ocazie.

EURO 2016: Liderul galeriei ruse a fost expulzat din Franta (VIDEO)

Reactie dura a oficialitatilor franceze dupa actele de huiliganism din ultimele zile de la Euro 2016! Un huligan rus a fost expulzat din Franta, alaturi de alti 18 scandalagii, transmite B1TV. Aceasta.

Cristiano Ronaldo, cucerit de o animatoare la EURO 2016. Cine este femeia dupa care fotbalistul a intors capul (Video)

Admiratoarele lui Cristiano Ronaldo au simtit cum le musca sarpele geloziei vazandu-si idolul privind lung la una dintre animatoarele de la Euro 2016. S-a intamplat inaintea partidei Portugalia - Islanda, cand starul nu si-a ascuns interesul pentru respectiva hostess. Ba chiar s-a mai intors odata spre tanara si i-a zambit dulce. Iar ea a raspuns cu un suras.

Decizie de ultima ora la EURO 2016. Au fost trimisi acasa!

Liderul asociatiei suporterilor din Rusia va fi expulzat din Franta, printr-o decizie care vine dupa violentele de la Marsilia, inaintea meciului Anglia - Rusia de la Euro 2016. Alexander Shprygin se.

Avancronica Germania-Polonia, derby-ul grupei C la EURO 2016

Germania si Polonia se intalnesc din nou dupa ce au fost adversare in grupa de calificare la EURO 2016, iar nemtii sunt pusi in garda de infrangerea suferita pe terenul adversarei de joi seara.

ştiri de la B1

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )