Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cristiano Ronaldo, cucerit de o animatoare la EURO 2016. Cine este femeia dupa care fotbalistul a intors capul (Video)

Antena3 Antena3,
Cristiano Ronaldo, cucerit de o animatoare la EURO 2016. Cine este femeia dupa care fotbalistul a intors capul (Video)

Admiratoarele lui Cristiano Ronaldo au simtit cum le musca sarpele geloziei vazandu-si idolul privind lung la una dintre animatoarele de la Euro 2016. S-a intamplat inaintea partidei Portugalia - Islanda, cand starul nu si-a ascuns interesul pentru respectiva hostess. Ba chiar s-a mai intors odata spre tanara si i-a zambit dulce. Iar ea a raspuns cu un suras. continuă pe Antena3

Romania, cea mai rasista echipa de la EURO 2016

Echipa Romaniei este singura selectionata prezenta la EURO 2016 ce este alcatuita doar din jucatori nascuti in tara pe care o reprezinta si din parinti cu aceeasi nationalitate, informeaza Liga Profesionista de Fotbal.

EURO 2016. Detaliu surprinzator despre nationala Romaniei. Este unica echipa de acest fel

Echipa Romaniei este singura selectionata prezenta la EURO 2016 ce este alcatuita doar din jucatori nascuti in tara pe care o reprezinta si din parinti cu aceeasi nationalitate, informeaza.

Ce am vazut pana acum la EURO 2016

A trecut o etapa din faza grupelor EURO 2016. Au fost 5 zile deschise meciul inaugural al Romaniei si incheiate de egalul Portugaliei cu Islanda in care Cristiano Ronaldo a avut un tricou alb pe dedesubt.

Islanda smulge un punct Portugaliei. Prima surpriza la EURO 2016

La chiar prima partida din istorie la un turneu final, Islanda a reusit sa tina piept Portugaliei lui Cristiano Ronaldo si sa obtina un punct in Grupa F de la EURO 2016. Cu acest 1-1 de la Saint-Etienne s-a incheiat practic prima etapa a fazei grupelor.

Cristiano Ronaldo, umilit de un islandez. Ce a spus acesta despre vedeta lusitanilor

Marea vedeta a lusitanilor, Cristiano Ronaldo, jucatorul de numele caruia se leaga toate sperantele lusitanilor, a ratat cateva ocazii clare de a marca in partida cu Islanda, terminata 1-1.

Euro 2016: Patru gadgeturi ieftine care te ajuta sa te bucuri de fiecare meci

Campionatul Euro 2016 este in toi si, in caz ca cel mai mare eveniment sportiv din aceasta perioada v-a prins nepregatiti din punct de vedere tehnologic, am pregatit o lista cu produse ieftine, dar bune, care sa va ajute sa va bucurati mai bine de meciurile de fotbal. Euro 2016 nu a inceput bine pentru [].

Revista presei: Scorul meciului Romania Elvetia de la Euro 2016

Scorul meciului Romania Elvetia, disputat in cadrul Campionatului European de Fotbal Euro 2016, este cel mai discutat subiect de pe internet in aceasta dimineata. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea sa gasiti cat mai multe stiri utile, din domenii [].

CNA va sesiza Consiliul Concurentei in legatura cu exclusivitatea difuzarii Euro 2016 de catre Dolce

Consiliul National al Audiovizualului a constatat ca Dolce incalca articolul 21, care prevede ca evenimentele importante, cum este si Euro 2016, pot fi difuzate doar daca nu priveaza o parte impotanta a.

Hackerii profita de Euro 2016 ca sa te fure. Cum iti asiguri datele si banii

Euro 2016 este un eveniment care mobilizeaza zeci de milioane de oameni si mii de hackeri. Sfaturile acestea te pot ajuta sa nu ai un campionat de fotbal mai trist.

Scandal sexual la Euro 2016. David De Gea, portarul nationalei Spaniei, implicat intr-o ancheta privind acte de pedofilie

David De Gea, favorit sa fie in poarta nationalei Spaniei la EURO 2016, este mentionat in ancheta referitoare la un scandal sexual, relateaza vineri un ziar spaniol, citat de AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )