Libnet.ro
UNICEF

19:15

EURO 2016. Un deputat de la Moscova le recomanda suporterilor rusi sa CONTINUE sa se bata

România Liberă România Liberă,
EURO 2016. Un deputat de la Moscova le recomanda suporterilor rusi sa CONTINUE sa se bata

Un inalt responsabil al Federatiei ruse de fotbal si-a afirmat luni sustinerea pentru suporterii rusi dupa violentele incidente care au marcat sambata, la Marsilia, meciul Anglia - Rusia la EURO 2016. continuă pe România Liberă

Se deschide Insula Suporterilor: Timp de 30 de zile veti putea viziona meciurile de la Euro 2016, plus megaconcerte, in aer liber, intr-un parc din Capitala

Suporterii Euro 2016 vor avea la dispozitie un spatiu dedicat lor chiar in parcul IOR. Insula Suporterilor se deschide pe 10 iunie si pentru 30 de zile microbistii vor putea viziona, in aer liber,.

Revista presei: bataile de la Euro 2016 au consecinte tragice

Evenimentele sportive importante rezulta deseori in manifestari violente din partea suporterilor infocati, iar Euro 2016 nu face o exceptie. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea sa gasiti cat mai multe stiri utile, din domenii variate, pe site-ul Playtech, am creat rubrica [].

Incidente la EURO 2016. Politia franceza este in alerta! Ciocniri violente intre suporterii englezi si cei rusi, la Marsilia

Scene de lupta pe strazile din orasul Marsilia, intre suporterii englezi, cei rusi si politistii francezi. Politistii au folosit gaze lacrimogene dupa ce mai multi englezi si rusi au.

Francezii au interzis alcoolul la EURO 2016

Dupa trei zile de violente la Marsilia intre huliganii englezi si cei rusi, si o noapte de confruntari la Nisa intre polonezi si nord-irlandezi, guvernul francez a decis interzicerea alcoolului in orasele care gazduiesc meciuri la EURO 2016.

EURO 2016 Un suporter britanic se zbate intre viata si moarte, dupa ce a fost batut crunt de rusi. Altercatii violente la Marsilia, in zona Portului Vechi

Un suporter britanic a fost calcat in picioare, in timpul altercatiilor violente de pe strazile din Marsilia dintre fanii Angliei si cei ai Rusiei. Starea barbatului este critica.

EURO 2016 Un suporter britanic se zbate intre viata si moarte, dupa ce a fost batut crunt de rusi.Violentele de la Marsilia, soldate cu 31 de raniti si 6 arestati!

Un suporter britanic a fost calcat in picioare, in timpul altercatiilor violente de pe strazile din Marsilia dintre fanii Angliei si cei ai Rusiei. Starea barbatului este critica.

Elvetia - Albania 1-0, in cel de-al doilea meci din Grupa A. Albanezul Lorik Cana este primul jucator eliminat la Euro 2016

Elvetia a invins Albania chinuit, cu 1-0, in conditiile in care a jucat cu un om in plus inca din prima repriza. Elvetia si Albania fac parte din Grupa A a Euro-2016, unde mai joaca si Romania si Franta, care s-au intalnit, vineri, francezii castigand cu scorul de 2-1.

EURO 2016. Unde vezi Romania-Franta la EURO 2016

EURO 2016 Selectionerul echipei de fotbal a Romaniei, Anghel Iordanescu, va incepe meciul cu Franta, partida inaugurala a EURO 2016, cu practic cea mai buna formula a sa, vineri seara, pe Stade de.

EURO 2016. Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru tricolori

Mai sunt doar cateva minute pana la meciul Franta Romania, din deschiderea Euro 2016. Presedintele Klaus Iohannis.

Mascota EURO 2016, confundata cu o jucarie sexuala. Ce spun organizatorii despre Super Victor

Parisul va fi capitala fotbalului european vineri seara. Iar ceremonia de deschiderea a Euro 2016 se anunta una cu adevarat grandioasa. Organizatorii Euro 2016 se afla insa intr- situatie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )