Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi proteste pe tema legii gratierii. Sute de manifestanti s-au strans in fata Guvernului. Piata Victoriei a fost blocata (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Noi proteste pe tema legii gratierii. Sute de manifestanti s-au strans in fata Guvernului. Piata Victoriei a fost blocata (FOTO, VIDEO)

UPDATE 21:07Potrivit Hotnews, numarul protestatarilor din Piata Victoriei a ajuns la aproximativ 1000, in timp ce Digi24 sustine ca sunt peste 500 de manifestanti. Piata Victoriei a fost. continuă pe B1

Noi proteste pe tema legii gratierii. Sute de manifestanti s-au strans in Piata Victoriei (FOTO)

Seria protestelor pe tema legii gratierii continua! Sute de persoane s-au adunat miercuri, incepand cu ora 19:00, in Piata Victoriei pentru a protesta impotriva legii.

Noi proteste pe tema legii gratierii. Sute de manifestanti s-au strans in fata Guvernului (FOTO, VIDEO)

58 Protestul din Piata Victoriei se apropie de final. UPDATE 21:07Potrivit Hotnews, numarul protestatarilor din Piata Victoriei a ajuns la aproximativ 1000, in timp ce Digi24 sustine.

Protest impotriva legii gratierii, anuntat pe Facebook astazi, la ora 19:00, in Piata Victoriei

Un protest impotriva legii gratierii este anuntat pe Facebook pentru astazi, la ora 19:00, in Piata Victoriei. Oamenii au inceput sa se mobilizeze la scurt timp dupa ce majoritatea PSD din comisia juridica din Senat a votat gratierea faptelor de coruptie - luare de mita, dare de mita si trafic de influenta. Trebuie sa ne aparam tara de hoti, indeamna organizatorii evenimentului intitulat NU gratierii coruptilor - OUG 13 revine. Si noi!.

UPDATE. Senatorii din Comisia Juridica discuta din nou proiectul Legii gratierii. Serban Nicolae ar dori sa gratieze faptele de coruptie

Comisia Juridica a Senatului discuta miercuri proiectul Legii gratierii, care a fost trimis Parlamentului de catre Guvern.

Senatorii din Comisia Juridica discuta din nou proiectul Legii gratierii. Serban Nicolae ar dori sa gratieze faptele de coruptie

Comisia Juridica a Senatului discuta miercuri, pentru ultima data, proiectul Legii gratierii, care a fost trimis Parlamentului de catre Guvern.

Se pregatesc noi proteste dupa ce senatorii juristi au dat un aviz pozitiv pentru gratierea coruptilor: De data asta e cazul sa ne strangem 300.000 oameni si sa intram peste ei

Gratierea coruptilor a fost votata de senatorii juristi. Alesii au aprobat miercuri un amendament la Legea gratierii, potrivit caruia persoanele condamnate pentru luare sau dare de mita si trafic sau cumparare.

Cateva zeci de persoane protesteaza in Piata Victoriei impotriva adoptarii legii gratierii: Romania cere fara gratiere!

Cateva zeci de persoane protesteaza duminica seara in Piata Victoriei din Bucuresti impotriva adoptarii unei legi a gratierii in Parlament, dupa ora 21:00 numarul protestatarilor fiind de aproximativ 80, potrivit Agerpres. Cei prezenti au fluturat steaguri tricolore, au afisat pancarte pe care scrie: rezist, insist, Nu vrem gratiere si au strigat Romania cere/ fara gratiere, Hotii, Incompetentii, Zi de zi, aici vom fi, PSD, ciuma rosie, Demisia.

Cateva zeci de persoane au protestat in Piata Victoriei impotriva adoptarii legii gratierii: Romania cere fara gratiere!

Cateva zeci de persoane au protestat duminica seara in Piata Victoriei din Bucuresti impotriva adoptarii unei legi a gratierii in Parlament, dupa ora 21:00 numarul protestatarilor fiind de aproximativ 80, potrivit Agerpres. Cei prezenti au fluturat steaguri tricolore, au afisat pancarte pe care scrie: rezist, insist, Nu vrem gratiere si au strigat Romania cere/ fara gratiere, Hotii, Incompetentii, Zi de zi, aici vom fi, PSD, ciuma rosie, Demisia.

Protest spontan la Brasov, dupa amendarea in Senat a proiectul legii gratierii

Aproximativ 30 de persoane protesteaza miercuri, incepand cu ora 18. 00, in fata Prefecturii Brasov, dupa adoptarea de catre Comisia Juridica a Senatului a unor amendamente la proiectul legii.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )