Libnet.ro
UNICEF

12:30

Un nou caz revoltator de violenta in randul minorilor: doua fete de 11 ani lovesc o alta de 8 ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un nou caz revoltator de violenta in randul minorilor: doua fete de 11 ani lovesc o alta de 8 ani

Noi imagini revoltatoare au aparut pe retelele sociale. Doua fete de 11 ani lovesc o fetita de doar 8 ani. Politia s-a autosesizat in acest caz, scrie Digi24. ro. continuă pe Wall-Street Ro

Bullying-ul continua. Romania in stare de soc. O fetita de 8 ani este snopita in bataie si umilita de doua fete de 11 ani

Cazul fetei de 13 ani, din Targu Jiu, este cel care a scos la iveala o serie de evenimente violente intre adolescenti. La nicio saptamana dupa publicarea scenelor de teroare pe care o tanara le-a trait, fiind batuta si umilita de alte trei fete, recent, o alta filmare loveste din plin Romania. O copila de .

Ministerul Sanatatii anunta un nou caz de infectare cu noul coronavirus, in randul angajatilor

Ministerul Sanatatii a anuntat un nou caz confirmat de infectare cu SARS-CoV-2 in randul angajatilor. Este vorba despre o persoana care a fost contact direct cu cazul depistat pozitiv in data de 11 septembrie, precizeaza institutia intr-un anunt de presa.

Nou caz de infectare cu coronavirus in randul angajatilor Ministerului Sanatatii

Ministerul Sanatatii confirma identificarea unui alt caz de infectare cu noul coronavirus in randul .

Fetita de opt ani snopita in bataie de alte doua fete, in repetate randuri, in Motru

O fetita in varsta de numai opt ani a fost snopita in bataie de alte doua fete, umilita si chinuita in repetate randuri, in orasul Mostru din judetul Gorj. Imaginile agresiunilor au fost facute publice de alti copii, pe Instagram si Facebook, si au starnit revolta oamenilor.

VIDEO Fetita de opt ani agresata de alte doua minore. Politia face ancheta

Un nou caz de violenta in randul minorilor a fost inregistrat in municipiul Motru, din judetul Gorj. Victima este o fetita de opt ani, care este agresata de alte doua fete mai mari, in varsta de 11 ani.

Doua fete de 11 ani lovesc o fetita de 8 ani. Imagini cu puternic impact emotional (VIDEO)

Noi imagini cu doua minore care agreseaza o fata au devenit virale pe retelele de socializare. Este vorba de doua copile in varsta de 11 ani care lovesc o fata de 8 ani. Politia s-a autosesizat in acest.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )