Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un nou deal cu 1,27% din actiunile Fondul Proprietatea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un nou deal cu 1,27% din actiunile Fondul Proprietatea

Deal-ul cu actiunile FP de miercuri a fost realizat pentru 94,4 milioane lei, iar cel de ieri pentru 94,6 milioane lei Bursa de la Bucuresti a continuat ieri sa urmeze linia burselor vest-europene si a scazut cu 0,95%, intr-o piata in care cei mai multi investitori au ramas pe pozitii de asteptare, iar lichiditatea a fost salvata din nou de un deal cu 1,27% din actiunile Fondului Proprietatea FP), de 94,6 milioane lei. continuă pe Ziarul Bursa

Un deal cu 1,27% din actiunile Fondul Proprietatea a salvat din nou lichiditatea bursei.

Bursa de la Bucuresti a continuat sa urmeze linia burselor vest-europene si a scazut cu 0,95%, intr-o piata in care cei mai multi investitori au ramas pe pozitii de asteptare, iar lichiditatea a fost salvata din nou de un deal cu 1,27% din actiunile Fondului Proprietatea FP), de 94,6 milioane lei, potrivit Mediafax. Piata a fost pe rosu inca din primele minute si, la fel ca in precedentele sedinte, atentia investitorilor a fost axata doar pe cateva actiuni. Punctul minim al indicelui general .

Un deal cu 1,27% din actiunile FP a ridicat lichiditatea bursei la maximul ultimelor trei luni

Bursa de la Bucuresti a scazut usor, cu 0,38%, intr-o piata in care cei mai multi investitori au ramas pe pozitii de asteptare, iar un deal cu 1,27% din actiunile Fondului Proprietatea, realizat chiar in ultimele minute, a ridicat lichiditatea la 105,3 milioane lei.

Rulaj salvat de deal-uri cu actiuni Zentiva si Fondul Proprietatea

Bursa de la Bucuresti a scazut cu 0,22%, in linie cu bursele externe, intr-o piata in care cei mai multi investitori au revenit pe pozitii de asteptare, iar lichiditatea a fost salvata de doua tranzactii negociate cu titluri Fondul Proprietatea FP) si un deal cu 2,86% din actiunile Zentiva SCD).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )