Libnet.ro
UNICEF

06:00

O noua interventie importanta a lui Andrei Pavel la Simona Halep. Ce i-a cerut acesta jucatoarei sale sa faca

Adevărul Adevărul,
O noua interventie importanta a lui Andrei Pavel la Simona Halep. Ce i-a cerut acesta jucatoarei sale sa faca

Simona Halep a avut un prim set extrem de lejer in meciul cu americanca CiCi Bellis, dupa care aurmat unul mult mai disputat. continuă pe Adevărul

La vie en rose: cu noua ei tinuta, Simona Halep a jucat perfect in primul meci de la Doha si s-a calificat in optimi

Simona Halep a trecut cu bine peste primul ei meci dupa finala de la Australian Open. in turul doi la Doha, Halep a invins-o pe Ekaterina Makarova in doua seturi, scor 6-3, 6-0!.

SIMONA HALEP-EKATERINA MAKAROVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Meci cu emotii pentru Halep la Doha

SIMONA HALEP-EKATERINA MAKAROVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a primit un wildcard pentru turneul WTA de la Dubai, programat intre 19 si 24.

Simona Halep s-a retras din semifinalele turneului de la Doha, din cauza unei accidentari

Simona Halep s-a retras din semifinalele turneului de la Doha, in urma accidentarii suferite in meciul cu americanca Catherine Bellis, din sferturile de finala, anunta News. ro. Halep a invins-o vineri, in sferturi, pe Catherine Bellis cu scorul de 6-0, 6-4 si ar fi urmat sa o intalneasca, in semifinale, pe Garbine Muguruza. Halep nu va evolua nici saptamana viitoare, la turneul de categorie Premier de la Dubai, la care primise un wild card.

VIDEO WTA Doha: Simona Halep vs Catherine Bellis 6-0, 6-4/ Halep, calificata in semifinale - Duel cu Garbine Muguruza

In ciuda scorului categoric 6-0, 6-4), Simona Halep nu a avut deloc o misiune usoara in fata americancei Catherine Bellis locul 48 WTA), jucatoare venita din calificari. Dupa un prim set in care i-a predat o adevarata lectie de tenis sportivei in varsta de 18 ani, Simona a scazut nivelul jocului in actul secund, a gresit mai mult, iar Bellis a profitat si a pus-o de multe ori in dificultate. Halep a gestionat insa cu inteligenta punctele importante din finalul partidei si s-a impus dupa o ora si 22 de minute de joc, asigurandu-si astfel un loc in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de Doha.

SIMONA HALEP-CATHERINE BELLIS LIVE la Doha ONLINE STREAM DIGISPORT VIDEO. Meci mai dificil decat pare

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Doha Qatar), dotat cu premii totale de 3. 000 dolari, dupa ce a invins-o pe le.

Cum a fost surprinsa Simona Halep la vestiar. N-am cum sa alerg - FOTO

Simona Halep inca mai probleme la glezna accidentata la Australian Open. Halep a intrat la recuperare imediat dupa partida de joi impotriva jucatoarei letone Anastasija Sevastova, 6-4, 6-3. Simona Halep a.

La ce ora joaca Simona Halep la Doha

Simona Halep. Organizatorii turneului de la Doha au anuntat in urma cu scurt timp programul celor 4 romance calificate in optimi la Doha, Simona Halep, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Mihaela.

Simona Halep, prima reactie dupa victoria la Doha

Simona Halep. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat fara emotii in optimile de finala ale turneului WTA de la Doha Qatar), dotat cu premii totale de 3. 000 dolari,.

Simona Halep: Am simtit durere in fiecare zi, dar azi a fost prea mult. Am decis sa ma opresc

Simona Halep a declarat, vineri, ca a simtit durere la piciorul drept in fiecare zi in aceasta saptamana si ca a fost surprinsa sa poata juca si castiga trei meciuri la Qatar Open. Sunt surprinsa.

Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha, imediat dupa ce se calificase in semifinala !

Abia calificata, vineri, in semifinalele turneului WTA de la Doha, Simona Halep a fost nevoita sa se.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )