Libnet.ro
UNICEF

23:15

O noua lovitura pentru Boeing: 787 are o alta defectiune

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
O noua lovitura pentru Boeing: 787 are o alta defectiune

Aeronava Boeing 787 Dreamliner a suferit o noua lovitura dupa ce compania aeriana japoneza ANA Holdings, cel mai mare operator de astfel de aparate, a identificat o defectiune la cablurile electrice de la trei avioane, relateaza Bloomberg. continuă pe Wall-Street Ro

Noua lovitura pentru Boeing: Operatorul aerian japonez ANA a descoperit o alta defectiune ...

Aeronava Boeing 787 Dreamliner a suferit o noua lovitura dupa ce compania aeriana japoneza ANA Holdings, cel mai mare operator de astfel de aparate, a identificat o defectiune la cablurile electrice de la trei avioane, relateaza Bloomberg, conform Mediafax. Defectiunea a fost descoperita la sistemul anti-incendiu al unui 787 care urma sa decoleze miercuri de pe aeroportul Haneda din Tokyo. In cazul unui incendiu la unul din cele doua motoare ale avionului, defectiunea ar fi dus la declansarea .

O noua lovitura pentru Boeing: operatorul aerian japonez ANA a descoperit o alta defectiune la 787

Aeronava Boeing 787 Dreamliner a suferit o noua lovitura dupa ce compania aeriana japoneza ANA Holdings, cel mai mare operator de astfel de aparate, a identificat o defectiune la cablurile electrice de la trei avioane, relateaza Bloomberg.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )