Libnet.ro
UNICEF

21:45

O noua zi cu mai putin de 300 de cazuri de COVID in 24 de ore in Bucuresti Topul judetelor dupa noua raportare

Hotnews Hotnews,
 O noua zi cu mai putin de 300 de cazuri de COVID in 24 de ore in Bucuresti Topul judetelor dupa noua raportare

Dupa ce luni la rand Capitala a raportat constant in jur de 1. 000 de cazuri de COVID-19 in 24 de ore, miercuri este a doua zi la rand cu un numar mic de imbolnaviri raportate - 257. Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi este deschis de Timis - sub 200. continuă pe Hotnews

Subiectele zilei: Israel: O doza unica de vaccin este mai putin eficienta decat credeam; Povestea lui Pete Muntean, jurnalistul CNN cu origini romanesti care a transmis de la Capitoliu; CTP despre Trump: Un ticalos neglorios

Israelul se confrunta cu o crestere rapida a numarului de noi infectii: O doza unica de vaccin este mai putin eficienta decat credeam. Nachman Ash, coordonatorul. Un sofer de TIR angajat in Romania, descoperit de politistii germani ca se afla pe traseu de patru luni. Barbatul doarme din septembrie in cabina. Politisti.

Topul judetelor dupa noua raportare de cazuri Covid-19: Bucurestiul are peste 200 de cazuri noi in ultimele 24 de ore

Numarul total al cazurilor de Covid-19 a ajuns la 700. 898la data de 20ianuarie, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca 3. 000de persoane au fost diagnosticate in ultimele 24 de ore.

Al doilea incendiu, in mai putin de un an, la Green WEEE Buzau

ACTUALIZARE - Green Weee informeaza printr-un comunicat de presa: Focul a pornit pe platforma pentru depozitarea carcaselor de frigidere provenite din deseu tehnologic, activitatea de depozitare desfasurandu-se in deplina conformitate cu legislatia in vigoare --- *ACTUALIZARE - Ieri, 19. 2021, ora 10:48, forte si mijloace din inspectorat au intervenit pentru localizarea si stingerea unui incendiu la un depozit de materiale reciclabile situat in soseaua Pogonele, municipiul Buzau, judetul Buzau. --- *ACTUALIZARE - In urma incediului produs ieri pe amplasamentul SC ROMRECYCLING, A. Buzau a solicitat Laboratorului din cadrul A. Prahova sa realizeze determinari in vederea stabilirii nivelului calitatii aerului in zona afectata. --- Incendiul de pe strada Pogonele din Buzau, care a cuprins ieri un depozit de deseuri, nu a fost stins nici pana la aceasta ora. Dupa 24 de ore de la primirea apelului in dispeceratul 112, pompierii lupta cu ultimele focare dupa care vor incepe cercetarile pentru a stabili cauza care a provocat dezastrul.

Acest om a inventat un jetpack mai putin obisnuit. La ce-l ajuta si de ce l-a inventat

Canadianul Brydon Gibson, originar din Ottawa, in varsta de 24 de ani, a construit un jetpack care ii poate permite sa patineze pe gheata cu pana la 40 de kilometri pe ora. Pentru a.

Israelul se confrunta cu o crestere rapida a numarului de noi infectii: O doza unica de vaccin este mai putin eficienta decat credeam

Nachman Ash, coordonatorul campaniei de vaccinare din Israel, a avertizat luni ca o unica doza de vaccin PfizerBioNTech ar putea oferi mai putina protectie impotriva infectiei cu coronavirus decat s-a crezut initial. Israelul a demarat rapid si devreme campania de imunizare, dar se afla intr-o cursa cu transmiterea comunitara accelerata mai ales in contextul propagarii tulpinii britanice a virusului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )