Libnet.ro
UNICEF

23:01

O noua piesa de la Christina Aguilera a ajuns pe net, Let There Be Love |AUDIO

Devorator Monden Devorator Monden,
O noua piesa de la Christina Aguilera a ajuns pe net, Let There Be Love |AUDIO

Dupa ce am ascultat piesele doua piese de pe noul album Lotus: Your Body si frumoasa balada Blank Page, pe net a ajuns o noua piesa de pe album. Piesa se numeste Let There Be Love, este ritmata, frumoasa, si are un tune dance, familiar pentru Christina. Pentru aceasta melodie, Aguilera a colaborat tot cu [. continuă pe Devorator Monden

O noua piesa de la Christina Aguilera a ajuns pe net Let There Be Love |AUDIO

Dupa ce am ascultat piesele doua piese de pe noul album Lotus: Your Body si frumoasa balada Blank Page, pe net a ajuns o noua piesa de pe album. Piesa se numeste Let There Be Love, este ritmata, frumoasa, si are un tune dance, familiar pentru Christina. Pentru aceasta melodie, Aguilera a colaborat tot cu [.

Christina Aguilera a lansat o balada speciala Blank Page |AUDIO

Christina Aguilera a lansat ce-a de-a doua piesa de pe albumul Lotus, care va fi lansat pe 13 noiembrie. Dupa ce a lansat clipul piesei Your Body care a ajuns pe locul 34 in Billboard Hot 100, Christina a revenit cu o noua melodie care se numeste Blank Page si este total diferita de anterioara.

Never Give Up, o noua piesa de la regretata artista Whitney Houston |AUDIO

Chiar daca au trecut luni de la regretata moarte a artistei Whitney Houston, se pare ca inca mai sunt piese neauzite cu aceasta. Pe 13 noiembrie casa de discuri RCA Records va lansa un album de compilatie numit I Will Always Love You: The Best of Whitney Houston, ce va contine 32 de piese, printre [.

Christina Aguilera ar putea obtine milioane de dolari de pe urma kilogramelor in plus

Dupa ce mai toata lumea a chicotit la formele pufoase ale Christinei Aguilera, iata ca vedeta are motive sa-si iubeasca trupul, caci acesta i-ar putea aduce vreo 3 milioane de dolari. Un site de intaln.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )