Libnet.ro
UNICEF

18:15

Noua reusita a medicilor din Spitalul Judetean Buzau in seria interventiilor chirurgicale laparoscopice

Adevărul Adevărul,
Noua reusita a medicilor din Spitalul Judetean Buzau in seria interventiilor chirurgicale laparoscopice

In cursul zilei de miercuri, la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau a avut loc o interventie chirurgicala laparoscopica efectuata unui pacient in varsta de 68 de ani, din Buzau, care in urma consultului de specialitate a fost diagnosticat cu dubla hernie inghinala precum si o hernie ombilicala cu bloc visceral incarcerat si manifestari subocluzive pe un teren biologic cu patologie hepatica cronica evolutiva. continuă pe Adevărul

Constructori greu de gasit pentru reabilitarea Unitatii de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Buzau

Reabilitarea Unitatii de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Buzau bate pasul pe loc. Desi contractul de finantare cu bani europeni a fost semnat inca din 11 iulie, anul trecut, lucrarile de reabilitare nu au inceput nici acum.

Sorina Pintea, dusa la DNA Bucuresti pentru a fi audiata, dupa perchezitiile facute in biroul sau de la Spitalul Judetean din Baia Mare

Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii, este dusa la Bucuresti pentru a fi audiata la DNA, dupa ce, vineri, anchetatorii s-au aflat timp de mai multe ore in biroul sau de la Spitalul Judetean din Baia Mare.

Fostul prefect, Carmen Ichim, prima femeie care intra in cursa pentru conducerea Consiliului Judetean Buzau

Fostul prefect al judetului Buzau, Carmen Ichim, acum comisar-sef la Garda de Mediu, a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa organizata la sediul Pro Romania din municipiu ca la alegerile locale va candida pentru presedintia Consiliului Judetean.

O femeie care s-a aflat in avion cu italianul bolnav de coronavirus, la izolare in Spitalul Judetean Valcea

O suspiciune de infectare cu coronavirus este semnalata si in judetul Valcea. Se asteapta confirmare de la Institutul Matei Bals din Bucuresti.

Vizitele in Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti au fost interzise de teama coronavirusului

In contextul crizei provocate de coronavirus, autoritatile judetene au interzis vizitele in cel mai mare spital din Prahova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2664 seconds )