Libnet.ro
UNICEF

17:15

Noul Cod Fiscal sustinut de mediul de afaceri, contestat de FMI

România Liberă România Liberă,
Noul Cod Fiscal sustinut de mediul de afaceri, contestat de FMI

In vreme ce reprezentantii Fondului Monetar International FMI) cer reanalizarea Codului Fiscal in Parlament si redimensionarea reducerilor de impozite si taxe, mediul de afaceri sprijina actuala forma a legii. Iar PNL spune ca reducerea TVA ar putea fi aplicata in doua etape. continuă pe România Liberă

PNL: Noul Cod fiscal va avea efecte negative asupra economiei

PNL crede ca noul Cod fiscal ar putea avea efecte negative asupra economiei. Liberalii spun ca vor vota proiectul doar daca Guvernul va demonstra ca exista fonduri pentru modificarile legislative, iar.

Noul Cod Fiscal, una din temele principale ale unui concurs dedicat epigramistilor: Sa nu fie la fel de schiop ca domnul prim-ministru

Noul Cod Fiscal a fost anul acesta una dintre temele principale de concurs ale Salonului Ridendo Dicere verum, singurul salon de umor dedicat epigramistilor, organizat in Busteni, castigatorul exprimandu-si.

Mugur Isarescu, despre noul Cod Fiscal: Sunt foarte multe reduceri de impozite, mari, nu mici. Dozajul e, de fapt, cheia problemei (VIDEO)

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a purtat marti discutii cu ministrul Finantelor Eugen Teodorovici pe tema implementarii noului Cod Fiscal, la finalul carora a facut cateva declaratii. Temerile pe care.

Erste: Ce riscuri prezinta noul Cod Fiscal

Prevederile noului Cod Fiscal risca sa duca la accelerarea consumului in 2016, una dintre consecinte fiind supraincalzirea economiei, apreciaza bancherii de la Erste intr-o analiza recenta.

EXCLUSIV FMI trage un semnal de alarma: Reanalizarea noului Cod Fiscal, o decizie cruciala. Deficitul bugetar va creste pana la cel putin 3% din PIB

Romania a facut progrese importante in ultimii ani in ceea ce priveste imbunatatirea finantelor publice, insa noul Cod Fiscal ar periclita aceste realizari si ar determina o crestere a deficitului bugetar pana la cel putin 3% din PIB in 2016, dar si o majorare a datoriei publice, arata, intr-o opinie transmisa Adevarul, Andrea Schaechter, sefa misiunii FMI pentru Romania, si Guillermo Tolosa, reprezentantul al FMI pentru Romania si Bulgaria.

Basescu: Responsabilitatea fata de stabilitatea fiscal-bugetara a Romaniei este zero la oamenii politici. 2017 va fi echivalentul lui 2010 al crizei profunde (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat luni ca este de parere ca noul Cod Fiscal va fi votat in Parlament, iar Klaus Iohannis il va promulga. Basescu atrage insa atentia ca in acest moment, politicienii.

Procurorii, fara trecere la interlopi. Ce prevede noul Cod de etica al acestora

Procurorii din Republica Moldova au un nou Cod de etica si conduita pe care trebuie sa-l respecte. Acesta prevede ca procurorul trebuie sa se bucure de o reputatie impecabila si sa respecte cele mai inalte principii, precum cel al legalitatii, independentei, integritatii, impartialitatii. Pe langa acestea, el mai trebuie sa aiba o tinuta vestimentara adecvata si sa evite relatiile cu persoanele din lumea interlopa.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )