Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noul Guvern. Cine este Marius Raul Bostan, ministrul propus pentru Societatea Informationala

Adevărul Adevărul,
Noul Guvern. Cine este Marius Raul Bostan, ministrul propus pentru Societatea Informationala

Marius Raul Bostan, ministrul propus pentru Societatea Informationala in noul Guvern condus de Dacian Ciolos este fost membru PNT-CD, fondator al VMB Partners si membru in CA al Telekom. continuă pe Adevărul

UPDATE3 Cine este Marius Raul Bostan, propus la Ministerul Comunicatiilor: Membru in Consiliul de Administratie al Telekom Romania timp de peste 5 ani

Marius Raul Bostan, propus sa preia conducerea Ministerului pentru Societatea Informationala, este unul dintre fostii lideri ai tinerilor taranisti, fondator al Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri, dar si al VMB Partners, detinand in prezent functia de membru al Consiliului de Administratie al Telekom Romania fostul Romtelecom), numit de Ministerul pentru Societatea Informationala in luna septembrie 2014. Marius Bostan a mai fost membru CA al Romtelecom timp de 4 ani in perioada septembrie 2009-august 2013. Numirea lui vine in plin proces de privatizare a Telekom Romania. UPDATE1 Romaniacurata. ro scrie ca Marius Raul Bostan este implicat in sustinerea site-ului inliniedreapta. ro, cunoscut pentru articolele agresive la adresa unor categorii sociale si minoritareUPDATE2 Asociatia 21 Decembrie 1989 considera ca Marius Bostan, senior al Ligii Studentilor din 1990, aduce un plus de credibilitate Guvernului propus de Dacian Ciolos si ca atacurile la adresa lui Marius Bostan sunt de factura ideologica impotriva tuturor celor care au strigat Jos comunismul!UPDATE3 Reactia ministrului propus la Comunicatii, Marius Bostan, despre inliniedreapta. net: Am cumparat cateva domenii doar pentru a le pune la dispozitia Fundatiei Ioan Barbus ce sprijina aceasta platforma online independenta. Am sustinut intotdeauna libertatea de expresie si de constiinta. Nu am absolut nicio atributie editoriala la aceasta platforma. Odata cu numirea mea ca ministru, asa cum este normal, ma voi retrage din toate functiile executive pe care le detin in Fundatia Ioan Barbus si in alte companii sau organizatii.

UPDATE2 Cine este Marius Raul Bostan, propus la Ministerul Comunicatiilor: Membru in Consiliul de Administratie al Telekom Romania timp de peste 5 ani

Marius Raul Bostan, propus sa preia conducerea Ministerului pentru Societatea Informationala, este unul dintre fostii lideri ai tinerilor taranisti, fondator al Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri, dar si al VMB Partners, detinand in prezent functia de membru al Consiliului de Administratie al Telekom Romania fostul Romtelecom), numit de Ministerul pentru Societatea Informationala in luna septembrie 2014. Marius Bostan a mai fost membru CA al Romtelecom timp de 4 ani in perioada septembrie 2009-august 2013. Numirea lui vine in plin proces de privatizare a Telekom Romania. UPDATE1 Romaniacurata. ro scrie ca Marius Raul Bostan este implicat in sustinerea site-ului inliniedreapta. ro, cunoscut pentru articolele agresive la adresa unor categorii sociale si minoritareUPDATE2 Asociatia 21 Decembrie 1989 considera ca, Marius Bostan, senior al Ligii Studentilor din 1990, aduce un plus de credibilitate Guvernului propus de Dacian Ciolos si ca atacurile la adresa lui Marius Bostan sunt de factura ideologica impotriva tuturor celor care au strigat Jos comunismul!.

Cine este Marius Raul Bostan, propus la Ministerul Comunicatiilor: Membru in Consiliul de Administratie al Telekom Romania timp de peste 5 ani

Marius Raul Bostan, propus sa preia conducerea Ministerului pentru Societatea Informationala, este unul dintre fostii lideri ai tinerilor taranisti, fondator al Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri, dar si al VMB Partners, detinand in prezent functia de membru al Consiliului de Administratie al Telekom Romania fostul Romtelecom), numit de Ministerul pentru Societatea Informationala in luna septembrie 2014. Marius Bostan a mai fost membru CA al Romtelecom timp de 4 ani in perioada septembrie 2009-august 2013. Numirea lui vine in plin proces de privatizare a Telekom Romania.

Cine este Marius Raul Bostan, propus ministru pentru Societatea Informationala

Propus ministru pentru Societatea Informationala in Guvernul Ciolos, Marius Raul Bostan este administrator la Telekom Romania, numit de Ministerul pentru Societatea Informationala MSI).

Noul Guvern. Cine este Achimas-Cadariu Patriciu, ministrul propus la Sanatate, dupa ce Andrei Baciu a fost retras de premierul Dacian Ciolos

Doctorul Achimas-Cadariu Patriciu este medic primar ginecolog, suprespecializat in ginecologie oncologica si chirurgie oncologica. Medicul a finalizat un masterat in oncologie la Universitatea Ulm din Germania si este doctor in stiinte medicale, fiind si cadru didactia la UMF Cluj.

Noul Guvern. Cine este Anca Paliu Dragu, ministrul propus pentru Finante

Anca Paliu Dragu, economist in cadru Directoratului general de economie si finante al Comisiei Europene, care a lucrat in cadrul biroului local al FMI, dar si la BNR, este propunerea premierului desemnat Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Finantelor Publice.

Noul Guvern. Cine este Costin Grigore Borc, ministrul propus pentru Economie

Viitorul ministru al Economiei, Comertului si Turismului, Costin Borc 50 de ani) s-a rermarcat inca din Guvernul Radu Vasile, ca fiind unul dintre cei mai dinamici si activi consilieri ai fostului premier taranist. Borc a fost consilier/coordonator al premierului Radu Vasile intre 1998 si 1999.

Noul Guvern. Cine este Dan Costescu, ministrul propus pentru Transporturi

Dan Marian Costescu, nominalizat pentru portofoliul de la Transporturi, este, din luna martie, directorul general al Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA, iar anterior a lucrat pentru companii private sau de stat, din Romania si Europa, din domenii precum industrie sau exploatare feroviara. Summary.

Noul Guvern. Cine este Andrei Baciu, ministrul propus la Sanatate: Am lucrat Franta si am o imagine proaspata a ce se intampla in sistemul romanesc

Doctorul Andrei Baciu, propunerea premierului Dacian Ciolos pentru portofoliul Sanatatii, este chirurg si si-a desfasurat activitatea in Franta. in momentul in care a revenit in Romania, Andrei Baciu a preluat coordonarea unei campanii, Drepturile Pacientilor, demarata de europarlamentarul Cristian Busoi, fostul sef al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS).

Noul Guvern. Cine este Vlad Alexandrescu, ministrul propus la Cultura

Vlad Alexandrescu este profesor la Catedra de Franceza a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine a Universitatii din Bucuresti, istoric si diplomat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.234 seconds )