Libnet.ro
UNICEF

05:00

Noul Guvern. Cine este Anca Paliu Dragu, ministrul propus pentru Finante

Adevărul Adevărul,
Noul Guvern. Cine este Anca Paliu Dragu, ministrul propus pentru Finante

Anca Paliu Dragu, economist in cadru Directoratului general de economie si finante al Comisiei Europene, care a lucrat in cadrul biroului local al FMI, dar si la BNR, este propunerea premierului desemnat Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Finantelor Publice. continuă pe Adevărul

Cine este Anca Paliu Dragu, ministrul propus al Finantelor

Anca Paliu Dragu, economist in cadru Directoratului general de economie si finante al Comisiei Europene, care a lucrat in cadrul biroului local al FMI, dar si la BNR, este propunerea premierului desemnat Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Finantelor Publice. Paliu Dragu a fost recrutata din 2013 de Comisia Europeana, dupa ce in timp de 11 ani a lucrat in cadrul biroului de la Bucuresti al FMI 2001-2013). Intre 1996-2001, Paliu Dragu a fost economist in cadrul Bancii Nationale. Vezi in atasament CV-ul Ancai Paliu Dragu.

Noul Guvern. Cine este Marius Raul Bostan, ministrul propus pentru Societatea Informationala

Marius Raul Bostan, ministrul propus pentru Societatea Informationala in noul Guvern condus de Dacian Ciolos este fost membru PNT-CD, fondator al VMB Partners si membru in CA al Telekom.

Cine este Anca Paliu Dragu, ministrul desemnat al Finantelor

Anca Paliu Dragu are 42 de ani si este in prezent economist in cadrul Directoratului general de economie si finante al Comisiei Europene. Anterior, Anca Dana Paliu Dragu a fost economist, Fondul Monetar.

Ministrul Finantelor in GuvernulTAU: Anca Paliu Dragu, de la BNR la Comisia Europeana

Anca Paliu Dragu, propusa de premierul desemnat Dacian Ciolos pentru portofoliul Finantelor, si-a inceput cariera la BNR si a continuat ca economist la biroul local al Fondului Monetar International timp de 11 ani, pana la inceputul anului 2013, cand a.

Anca Paliu Dragu, analist economic la Comisia Europeana, propusa pentru postul de ministru al Finantelor

Anca Paliu Dragu, 42 de ani, in prezent economist in cadru Directoratului general de economie si finante al Comisiei Europene, care a lucrat in cadrul biroului local al FMI, dar si la BNR, va fi propunerea premierului desemnat Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Finantelor Publice, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Paliu Dragu a fost recrutata din 2013 de Comisia Europeana, dupa ce in timp de 11 ani a lucrat in cadrul biroului de la Bucuresti al FMI 2001-2013). Intre 1996-2001, Paliu Dragu a fost economist in BNR.

Noul Guvern. Cine este Achimas-Cadariu Patriciu, ministrul propus la Sanatate, dupa ce Andrei Baciu a fost retras de premierul Dacian Ciolos

Doctorul Achimas-Cadariu Patriciu este medic primar ginecolog, suprespecializat in ginecologie oncologica si chirurgie oncologica. Medicul a finalizat un masterat in oncologie la Universitatea Ulm din Germania si este doctor in stiinte medicale, fiind si cadru didactia la UMF Cluj.

Noul Guvern. Cine este Costin Grigore Borc, ministrul propus pentru Economie

Viitorul ministru al Economiei, Comertului si Turismului, Costin Borc 50 de ani) s-a rermarcat inca din Guvernul Radu Vasile, ca fiind unul dintre cei mai dinamici si activi consilieri ai fostului premier taranist. Borc a fost consilier/coordonator al premierului Radu Vasile intre 1998 si 1999.

Noul Guvern. Cine este Dan Costescu, ministrul propus pentru Transporturi

Dan Marian Costescu, nominalizat pentru portofoliul de la Transporturi, este, din luna martie, directorul general al Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA, iar anterior a lucrat pentru companii private sau de stat, din Romania si Europa, din domenii precum industrie sau exploatare feroviara. Summary.

Noul Guvern. Cine este Andrei Baciu, ministrul propus la Sanatate: Am lucrat Franta si am o imagine proaspata a ce se intampla in sistemul romanesc

Doctorul Andrei Baciu, propunerea premierului Dacian Ciolos pentru portofoliul Sanatatii, este chirurg si si-a desfasurat activitatea in Franta. in momentul in care a revenit in Romania, Andrei Baciu a preluat coordonarea unei campanii, Drepturile Pacientilor, demarata de europarlamentarul Cristian Busoi, fostul sef al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS).

Noul Guvern. Cine este Vlad Alexandrescu, ministrul propus la Cultura

Vlad Alexandrescu este profesor la Catedra de Franceza a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine a Universitatii din Bucuresti, istoric si diplomat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )