Libnet.ro
UNICEF

23:15

UPDATE2 Cine este Marius Raul Bostan, propus la Ministerul Comunicatiilor: Membru in Consiliul de Administratie al Telekom Romania timp de peste 5 ani

Hotnews Hotnews,
 UPDATE2 Cine este Marius Raul Bostan, propus la Ministerul Comunicatiilor: Membru in Consiliul de Administratie al Telekom Romania timp de peste 5 ani

Marius Raul Bostan, propus sa preia conducerea Ministerului pentru Societatea Informationala, este unul dintre fostii lideri ai tinerilor taranisti, fondator al Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri, dar si al VMB Partners, detinand in prezent functia de membru al Consiliului de Administratie al Telekom Romania fostul Romtelecom), numit de Ministerul pentru Societatea Informationala in luna septembrie 2014. Marius Bostan a mai fost membru CA al Romtelecom timp de 4 ani in perioada septembrie 2009-august 2013. Numirea lui vine in plin proces de privatizare a Telekom Romania. UPDATE1 Romaniacurata. ro scrie ca Marius Raul Bostan este implicat in sustinerea site-ului inliniedreapta. ro, cunoscut pentru articolele agresive la adresa unor categorii sociale si minoritareUPDATE2 Asociatia 21 Decembrie 1989 considera ca, Marius Bostan, senior al Ligii Studentilor din 1990, aduce un plus de credibilitate Guvernului propus de Dacian Ciolos si ca atacurile la adresa lui Marius Bostan sunt de factura ideologica impotriva tuturor celor care au strigat Jos comunismul!. continuă pe Hotnews

UPDATE3 Cine este Marius Raul Bostan, propus la Ministerul Comunicatiilor: Membru in Consiliul de Administratie al Telekom Romania timp de peste 5 ani

Marius Raul Bostan, propus sa preia conducerea Ministerului pentru Societatea Informationala, este unul dintre fostii lideri ai tinerilor taranisti, fondator al Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri, dar si al VMB Partners, detinand in prezent functia de membru al Consiliului de Administratie al Telekom Romania fostul Romtelecom), numit de Ministerul pentru Societatea Informationala in luna septembrie 2014. Marius Bostan a mai fost membru CA al Romtelecom timp de 4 ani in perioada septembrie 2009-august 2013. Numirea lui vine in plin proces de privatizare a Telekom Romania. UPDATE1 Romaniacurata. ro scrie ca Marius Raul Bostan este implicat in sustinerea site-ului inliniedreapta. ro, cunoscut pentru articolele agresive la adresa unor categorii sociale si minoritareUPDATE2 Asociatia 21 Decembrie 1989 considera ca Marius Bostan, senior al Ligii Studentilor din 1990, aduce un plus de credibilitate Guvernului propus de Dacian Ciolos si ca atacurile la adresa lui Marius Bostan sunt de factura ideologica impotriva tuturor celor care au strigat Jos comunismul!UPDATE3 Reactia ministrului propus la Comunicatii, Marius Bostan, despre inliniedreapta. net: Am cumparat cateva domenii doar pentru a le pune la dispozitia Fundatiei Ioan Barbus ce sprijina aceasta platforma online independenta. Am sustinut intotdeauna libertatea de expresie si de constiinta. Nu am absolut nicio atributie editoriala la aceasta platforma. Odata cu numirea mea ca ministru, asa cum este normal, ma voi retrage din toate functiile executive pe care le detin in Fundatia Ioan Barbus si in alte companii sau organizatii.

Cine este Marius Raul Bostan, propus la Ministerul Comunicatiilor: Membru in Consiliul de Administratie al Telekom Romania timp de peste 5 ani

Marius Raul Bostan, propus sa preia conducerea Ministerului pentru Societatea Informationala, este unul dintre fostii lideri ai tinerilor taranisti, fondator al Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri, dar si al VMB Partners, detinand in prezent functia de membru al Consiliului de Administratie al Telekom Romania fostul Romtelecom), numit de Ministerul pentru Societatea Informationala in luna septembrie 2014. Marius Bostan a mai fost membru CA al Romtelecom timp de 4 ani in perioada septembrie 2009-august 2013. Numirea lui vine in plin proces de privatizare a Telekom Romania.

Cine este Marius Raul Bostan, propus ministru pentru Societatea Informationala

Propus ministru pentru Societatea Informationala in Guvernul Ciolos, Marius Raul Bostan este administrator la Telekom Romania, numit de Ministerul pentru Societatea Informationala MSI).

Noul Guvern. Cine este Marius Raul Bostan, ministrul propus pentru Societatea Informationala

Marius Raul Bostan, ministrul propus pentru Societatea Informationala in noul Guvern condus de Dacian Ciolos este fost membru PNT-CD, fondator al VMB Partners si membru in CA al Telekom.

Cine este Victor Grigorescu, ministrul propus al Energiei

Propunerea pentru functia de ministru al energiei este Victor Grigorescu 39 ani), actual membru in Consiliul de Administratie al Electrica, functie pe care o ocupa de circa un an, a anuntat Dacian Ciolos. A fost numit administrator la Electrica din pozitia consilier al fostului ministru delegat pentru energie Razvan Nicolescu. In perioada 2007-2011, a ocupat pozitia de secretar II in cadrul reprezentantei Permanente a Romaniei pe langa UE, sectia comerciala, cu responsabilitati in domeniul politicii comerciale comune a UE. De asemenea, a fost expert in cadrul Ministerul Economiei si Comertului, in perioada de mandat a fostului ministru Codrut Seres.

Cine este Adrian Curaj, ministrul propus al Educatiei

Adrian Curaj 57 de ani) este propunerea lui Dacian Ciolos la functia de ministru al Educatiei. Director general al UEFISCDI, institutia care imparte pe baza de competitii banii alocati cercetarii de catre guvern si aflata sub asediul comisiei de invatamant din Senat condusa de Ecaterina Andronescu care incearca sa o desfiinteze sau reorganizeze de mai bine de 1 an, Adrian Curaj este profesor la Automatica - Politehnica Bucuresti, a fost consultant al Bancii Mondiale, UNESCO si Comisei Europene pentru realizarea de studii pe politici in stiinta si inovare si este membru al Comitetului de Conducere al Comisiei Fulbright.

Cine este Dan Marian Costescu, propus pentru postul de ministru al Transporturilor

Nominalizat de premierul desemnat Dacian Ciolos pentru portofoliul de la Transporturi, Dan Marian Costescu este, din luna martie, directorul general al Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA, iar anterior a lucrat pentru companii private sau de stat, din Romania si Europa, din domenii ca industrie sau exploatare feroviara.

Cine este Victor Vlad Grigorescu, propus pentru functia de ministru al Energiei

Propunerea premierului desemnat Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Energiei este Victor Vlad Grigorescu, membru in Consiliul de Administratie al Electrica.

Cine este Cristina Guseth, alegerea pentru ministerul Justitiei

Cristina Guseth, in prezent directorul fundatiei Freedom House Romania, este propunerea lui Dacian Ciolos pentru ministerul Justititiei.

GuvernulTAU. Marius Bostan, propus ministru al Societatii Informationale, este administrator la Telekom, membru RBL si coordonatorul Re>patriot

Marius Raul Bostan, propus ministru pentru Societatea Informationala in Guvernul Ciolos, este administrator la Telekom Romania, numit din partea Ministerului pentru Societatea Informationala MSI).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )