Libnet.ro
UNICEF

11:45

Numai de bine. Exercitii de acasa pentru pacientii care sufera de artroza

Antena3 Antena3,
Numai de bine. Exercitii de acasa pentru pacientii care sufera de artroza

Pacientii cu afectiuni ortopedice sufera in aceasta perioada din cauza inactivitatii dar si din lipsa accesului la servicii medicale uzuale. continuă pe Antena3

Numai de bine. Exercitii fizice pentru amuzamentul copiilor

Uneori, cei mai buni profesori pentru copii nostri sunt chiar cei de varsta lor. Fiica Elei Craciun a propus celor mici cateva exercitii amuzante si usor de facut in casa.

Numai de bine. Exercitii pentru musculatura spatelui

Statul pe canapea, lucratul de acasa, alergatul dupa copii, pot dauna spatelui. Cornel Moca ne ajuta sa ne indreptam, sa avem o postura corecta si ne scapa de dureri.

Cum vor merge la scoala elevii din anii terminali, din 15 mai. Interzis pentru cei care sufera de afectiuni cronice sau care locuiesc cu persoane de peste 65 de ani

Elevilor si profesorilor care sufera de afectiuni cronice sau locuiesc impreuna cu persoane care sufera de astfel de afectiuni sau au peste 65 de ani le este interzisa participarea la activitatile de pregatire care se vor relua in scoli dupa relaxarea masurilor impuse in perioada de urgenta, se arata in proiectul propus de Institutul National de Sanatate publica.

Interzis in scoli la pregatire pentru elevii si profesorii care sufera de afectiuni cronice sau care locuiesc cu persoane de peste 65 de ani (proiect)

Elevilor si profesorilor care sufera de afectiuni cronice sau locuiesc impreuna cu persoane care sufera de astfel de afectiuni sau au peste 65 de ani le este interzisa participarea la activitatile de pregatire care se vor relua in scoli odata cu relaxarea masurilor impuse in perioada de urgenta, se arata in proiectul propus de Institutul National de Sanatate publica.

FOTOGALERIE Cum arata spitalul modular cu 500 de paturi construit de Primaria Capitalei pentru pacientii cu COVID 19

Primaria Capitalei a construit un spital modular de 500 de paturi in Pipera, pe terenul unde va fi construit Spitalul Metropolitan. Acesta este o anexa a spitalului Victor Babes si aici vor fi internati pacientii cu forme usoare sau asimptomaticii care trebuie monitorizati, a declarat primarul Gabriela Firea la inaugurare. Spitalul are saloane cu 1 si doua paturi, dotate cu bai si aer conditionat, a fost construit in doua saptamani de Compania Municipala Consolidari si a costat circa 2 milioane de euro. Municipalitatea a transmis mai multe imagini cum arata acesta.

Google spune stop muncii de acasa pentru o zi, angajatilor sai

Google a anuntat ca le-a cerut angajatilor sa-si ia o zi libera pe data de 22 mai pentru ca se teme ca tocmai angajatii care lucreaza de acasa sa nu ajunga la epuizare burnout) din cauza volumului de munca din timpul crizei coronavirusului, noteaza Reuters.

Masca de protectie trebuie schimbata la cel mult 4 ore pentru angajatii care desfasoara activitati permise pe perioada starii de alerta

Personalul care desfasoara activitatile permise pe perioada starii de urgenta are obligatia de a purta in permanenta masca ce va fi schimbata la un interval de cel mult 4 ore, iar operatorul economic va asigura masti pentru acestia, precum si solutii de dezinfectie a mainilor in zona de acces in incinta, se arata in proiectul de lege privind unele masuri pentru combaterea pandemiei de COVID-19. Vezi care sunt activitatile comerciale permise si unde mai este obligatorie purtarea mastii de protectie.

COVID-19: Ce masuri ar putea fi luate in scoli pentru elevii care se intorc la ore din 2 iunie si pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat

Institutul National de Sanatate Publica INSP) a oferit detalii despre cum ar putea sa se defasoare redeschiderea scolilor si reluarea cursurilor de pregatire pentru elevii din ani terminali, precum si despre.

Impozit redus cu pana la 50% pentru cei care au redus chiriile

Guvernul a aprobat o prevedere care da posibilitatea autoritatilor locale de a reduce impozitul anual pe cladiri pana la 50%, in situatia in care proprietarii fac dovada ca au redus, la randul lor, chiriile pentru locatarii imobilelor respective, a anuntat seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca. Decizia ii vizeaza in special pe proprietarii de spatii comerciale unde activitatea a fost sistata.

Educatia, pe perioada starii de alerta: Inspectoratele si scolile au obligatia sa asigure resursele educationale pentru elevii care nu au acces la tehnologie

Pe durata starii de alerta, activitatile didactice ce impun prezenta fizica a anteprescolarilor, prescolarilor, elevilor si studentilor in unitatile si institutiile de invatamant se poate suspenda in perioada stabilita prin hotararea Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta CNSSU), prin ordin comun al ministrului educatiei si cercetarii si al ministrului sanatatii, se arata in proiectul de lege privind unele masuri de combatere a pandemiei de COVID-19 pe perioada starii de alerta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )