Libnet.ro
UNICEF

01:05

Numarul doi din gruparea ISIS a fost ucis intr-un raid aerian al SUA

România Liberă România Liberă,
Numarul doi din gruparea ISIS a fost ucis intr-un raid aerian al SUA

Secretarul american al Apararii, Ashton Carter, a anuntat, vineri, ca fortele SUA l-au ucis pe Abdul al-Rahman Mustafa al-Qaduli, considerat numarul doi al gruparii Stat Islamic. continuă pe România Liberă

Numarul doi din conducerea Statului Islamic, ucis de Statele Unite

Numarul doi in ierarhia gruparii jihadiste Statul Islamic SI), Abdul Rahman Mustafa al-Kaduli, a fost ucis joi intr-un raid in Siria, potrivit unui oficial american de top citat de postul de.

Ministrul Finantelor si numarul doi in ierarhia Statului Islamic, ucis

Pentagonul a anuntat vineri ca fortele americane l-au ucis intr-un raid aerian pe Abdul al-Rahman Mustafa al-Qaduli, ministrul finantelor si totodata numarul doi in ierarhia gruparii jihadiste Statul Islamic SI), dupa cum spun numerosi analisti.

Ministrul Finantelor si, totodata, numarul doi in ierarhia Statului Islamic, ucis

Pentagonul a anuntat vineri ca fortele americane l-au ucis intr-un raid aerian pe Abdul al-Rahman Mustafa al-Qaduli, ministrul Finantelor si totodata numarul doi in ierarhia gruparii jihadiste Statul Islamic SI), dupa cum spun numerosi analisti.

UPDATE. Un barbat a fost ucis, iar un altul ranit si retinut de politia belgiana in urma unei ample interventii la Schaerbeek

In apropiere de piata Meiser din Schaerbeek se desfasoara, la aceasta ora, importante actiuni ale politiei. Unitatile speciale ale Politiei federale au intrat in cladire din zona, scrie RTBF Info.

Un refugiat sirian a parasit aeroportul din Istanbul, unde a fost retinut timp de un an

Un refugiat sirian, care a fost retinut mai mult de un an in Aeroportul International din Istnbul in asteptarea unui permis de intrare in Turcia, a fost transferat intr-un centru de detentie din oras, scrie AFP.

Toate liniile de metrou din Bruxelles au fost redeschise

Toate liniile de metrou din Bruxelles au fost redeschise vineri, iar politia si armata au renuntat la controalele sistematice pe care le faceau la intrarea in statiile de metrou, dupa reducerea alertei antiteroriste de la nivelul 4 maximum) la nivelul 3, a informat societatea de transport public STIB, transmite EFE .

Gara din Constanta a fost evacuata. Alerta cu BOMBA s-a dovedit falsa

Gara din Constanta a fost evacuata, joi dimineata.

Gara din Constanta a fost evacuata in urma unei alerte privind un bagaj suspect

Gara din Constanta a fost evacuata in urma unei alerte cu bomba, pirotehnistii si politistii constanteni s-au sesizat.

Procurorii au confirmat ca atacurile de pe aeroportul din Bruxelles au fost atentate sinucigase

Procurorii belgieni au confirmat ca atacurile de pe aeroportul din Bruxelles au fost atentate sinucigase, relateaza RTBF. in total, 23 de persoane au fost ucise, iar cateva zeci au fost ranite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )