Libnet.ro
UNICEF

11:45

Un refugiat sirian a parasit aeroportul din Istanbul, unde a fost retinut timp de un an

Hotnews Hotnews,
 Un refugiat sirian a parasit aeroportul din Istanbul, unde a fost retinut timp de un an

Un refugiat sirian, care a fost retinut mai mult de un an in Aeroportul International din Istnbul in asteptarea unui permis de intrare in Turcia, a fost transferat intr-un centru de detentie din oras, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Procurorii au confirmat ca atacurile de pe aeroportul din Bruxelles au fost atentate sinucigase

Procurorii belgieni au confirmat ca atacurile de pe aeroportul din Bruxelles au fost atentate sinucigase, relateaza RTBF. in total, 23 de persoane au fost ucise, iar cateva zeci au fost ranite.

Atentatul de la aeroportul din Bruxelles: Atacatorii transportau bombele in valize

Atacatorii de pe aeroportul international din Bruxelles, unde doua explozii au ucis cel putin 14 oameni marti dimineata, transportau bombele lor in valize pe carucioare, a declarat pentru AFP, in cursul serii, primarul comunei unde este situat aeroportul.

Atac sinucigas cu bomba pe o strada comerciala si turistica din Istanbul: Cel putin doua persoane au fost ucise si sapte ranite

Cel putin doua persone au fost ucise si sapte ranite intr-un atac sinucigas cu bomba intr-o zona comerciala si turistica majora din Istanbul, informeaza Reuters.

UPDATE VIDEO Atac sinucigas pe o strada comerciala din Istanbul: Cel putin cinci persoane au fost ucise si 36 ranite. Atacatorul s-a detonat de frica politiei inainte sa ajunga la tinta

Cel putin cinci persoane au fost ucise si 36 ranite intr-un atac sinucigas cu bomba intr-o zona comerciala si turistica majora din Istanbul, potrivit Reuters si AFP. 20 Ministrul turc al sanatatii a spus ca sunt 36 de raniti, dintre care sapte au rani grave. 12 dintre raniti sunt cetateni straini13. 13 Atacatorul a fost deturnat de la tinta initiala de catre politie si s-a detonat de frica, a spus un oficial turc13. 01 La aceasta ora se fac eforturi la granita cu Siria si in alte locuri pentru capturarea de militanti ce planuiesc atacuri12. 17Trei dintre cei raniti sunt cetateni israelieni.

UPDATE VIDEO Atac sinucigas pe o strada comerciala din Istanbul: Cel putin cinci persoane au fost ucise si 36 ranite, inclusiv 12 straini Atacatorul s-a detonat de frica politiei inainte sa ajunga la tinta

Cel putin cinci persoane au fost ucise si 36 ranite intr-un atac sinucigas cu bomba intr-o zona comerciala si turistica majora din Istanbul, potrivit Reuters si AFP. 50 Trei israelieni si un iranian au fost ucisi in atentat, potrivit presei 16. 46 Ministrul de externe irlandez a spus ca un numar de cetateni irlandezi sunt printre cei raniti 15. 30 Oficialii turci spun ca atacatorul kamikaze facea parte fie din PKK, fie din Statul Islamic. 20 Ministrul turc al sanatatii a spus ca sunt 36 de raniti, dintre care sapte au rani grave. 12 dintre raniti sunt cetateni straini13. 13 Atacatorul a fost deturnat de la tinta initiala de catre politie si s-a detonat de frica, a declaratun oficial turc.

UPDATE Presa belgiana difuzeaza imagini cu suspectii atentatului de la aeroportul din Bruxelles

O imagine in care figureaza trei persoane suspectate ca ar fi comis atentatele de marti dimineata la aeroportul din Bruxelles, surprinsa pe camere de supraveghere, a fost difuzata de agentia de presa Belga, scrie AFP.

Atentat pe aeroportul din Bruxelles. Autoritatile au declansat planul de catastrofa

Doua explozii puternice s-au produs in aceasta dimineata pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. Atentat pe aeroportul din Bruxelles. Iata primele imagini de la fata locului - VIDEO Fortele de ordine si.

Atentat pe aeroportul din Bruxelles. Ce spun martorii

Doua explozii puternice s-au produs in aceasta dimineata pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. Atentat pe aeroportul din Bruxelles. Iata primele imagini de la fata locului - VIDEO Martorii au declarat.

Belgia: Politia a emis un mandat de cautare vizand un suspect in atentatele de pe aeroportul din Bruxelles

Politia a emis un mandat de cautare ce vizeaza un barbat suspectat de implicare in atacurile cu bomba comise marti pe aeroportul din Bruxelles, in urma carora cel putin 10 persoane si-au pierdut viata, anunta Reuters. Facand apel la martori pentru oferirea de informatii, politia a difuzat fotografia unui barbat, imbracat in camasa si geaca albe si purtand o palarie de culoare inchisa, ce impinge un carucior cu bagaje prin aeroport.

Marturiile unui roman prins pe aeroportul din Bruxelles: Am simtit suflul exploziei!

Un roman care se afla pe aeroportul din Bruxelles, in momentul celor doua explozii, a povestit intr-o interventie telefonica la Antena 3 clipele de cosmar prin care a trecut. Eram.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )