Libnet.ro
UNICEF

19:00

Toate liniile de metrou din Bruxelles au fost redeschise

România Liberă România Liberă,
Toate liniile de metrou din Bruxelles au fost redeschise

Toate liniile de metrou din Bruxelles au fost redeschise vineri, iar politia si armata au renuntat la controalele sistematice pe care le faceau la intrarea in statiile de metrou, dupa reducerea alertei antiteroriste de la nivelul 4 maximum) la nivelul 3, a informat societatea de transport public STIB, transmite EFE . continuă pe România Liberă

Politician roman, la un pas de tragedie: Am trecut pe langa statia de metrou din Bruxelles, imediat dupa explozie

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan a spus, marti, dupa atentatele teroriste de la Bruxelles, ca el a trecut pe langa statia de metrou de unde a avut loc atacul la numai cateva minute.

Explozie la metroul din Bruxelles, soldata cu cel putin 15 morti

O alta explozie s-ar fi auzit la o statie de metrou din Bruxelles, din apropierea institutiilor europene, informeaza rtbf. be.

Comisia Europeana a cerut personalului sa ramana acasa sau in birouri dupa exploziile din Bruxelles

Atentate Bruxelles. Comisia Europeana a dat dispozitii marti, dupa seria de explozii de la aeroportul Zaventem si din cel putin o statie de metrou din Bruxelles ca personalul sau sa ramana acasa sau sa nu paraseasca cladirile in care se afla deja.

Imagini terifiante. Momentul exploziei de la metroul din Bruxelles. VIDEO

Patru deflagratii au avut loc in mai multe statii de metrou din Bruxelles, dintre care una in apropiere de institutiile UE. 10 oameni si-au pierdut viata. Iata imaginile.

Procurorii au confirmat ca atacurile de pe aeroportul din Bruxelles au fost atentate sinucigase

Procurorii belgieni au confirmat ca atacurile de pe aeroportul din Bruxelles au fost atentate sinucigase, relateaza RTBF. in total, 23 de persoane au fost ucise, iar cateva zeci au fost ranite.

LIVE TEXT VIDEO FOTO UPDATE Bruxelles, sub atac terorist coordonat: explozii multiple la aeroportul Zaventem si la doua statii de metrou din centrul capitalei / Deflagratiile au ucis cel putin 21 de persoane, mai multe zeci sunt raniti

Aeroportul Zaventem din Bruxelles a fost evacuat marti dimineata dupa doua explozii puternice ce au zguduit terminalul de plecari, in capitala belgiana avand loc deflagratii mortale si la statii de metrou aflate aproape de institutii europene. Bilantul exploziilor de la aeroport si metrou este de cel putin 21 persoane ucise, mai multe zeci fiind ranite. Deflagratiile din aeroport au avut loc inainte de controlul de securitate langa ghiseul companiei American Airlines. Agentia Belga a transmis ca s-au auzit strigate in araba si focuri de arma inaintea exploziilor. 53Actiunile europene, afectate de atacurile din Bruxelles. Cele mai lovite sunt actiunile din sectoarele turism si petrecerea timpului liber 11:52 Ce putin 21 de oameni au murit in exploziile de la Bruxelles, potrivit unui bilant provizoriu oferit de pompieri11:47 Apare o prima reactie din Rusia, care critica NATO11:41 Parchetul belgian a anuntat ca explozia de la aeroport a fost un atentat sinucigas si a confirmat bilantul provizoriu de 13 morti si 35 de ranit11:19 Explozia din metrou a avut loc intre statia Maelbeek si statia Arts-loi, in plin centru al cartierului european din Bruxelles, la ora 9,01. Bilantul nu este cunoscut inca la acest stadiu.

intreg transportul public din Bruxelles a fost suspendat, dupa exploziile de la metrou si aeroport

Autobuzele, troleibuzele, tramvaiele si metroul nu mai circula marti in Bruxelles dupa seria de explozii de la aeroportul Zaventem si din cel putin o statie de metrou, informeaza AFP si Reuters,.

Noi informatii despre atentatele din Bruxelles: inca un complice a participat la atentatul de la metrou. Teroristii ar fi vizat centralele nucleare

Teroristul sinucigas de la metroul din Bruxelles ar fi fost insotit de un alt barbat kamikaze, care poate fi inca in viata.

A postat un mesaj pe Twitter dupa atentatele din Bruxelles. Ce s-a intamplat dupa cateva ore. Nimic nu e mai deprimant decat...

Ann Glorieus lucra de acasa cand a auzit despre atentatele din statiile de metrou si aeroportul din Bruxelles. Gandurile ei s-au indreptat imediat catre miile de oameni care au ramas pe drumuri, f.

Toate zborurile Tarom spre Bruxelles au fost anulate

Toate zborurile Tarom spre si dinspre Bruxelles sunt amanate si pe 23 martie din cauza atentatelor care au avut loc marti, soldate cu cel putin 30 de morti si peste 200 de raniti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )