Libnet.ro
UNICEF

16:15

Numarul sinuciderilor din 2014, cel mai mic din ultimii 17 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Numarul sinuciderilor din 2014, cel mai mic din ultimii 17 ani

Numarul sinuciderilor a scazut in Japonia cu 7% anul trecut, pana la 25. 374 de cazuri, cel mai redus nivel din 1997, informeaza un raport preliminar al Agentiei Nationale de Politie publicat ieri, transmite DPA. continuă pe Ziarul Bursa

Inflatia din Romania in 2014, cel mai scazut nivel inregistrat in ultimii ani, de 0,83%

Inflatia din Romania a ajuns in 2014 la cel mai scazut nivel inregistrat in ultimii ani, 0,83%. BNR si-a atins tinta de inflatie pentru anul ce tocmai a trecut, in conditiile in care aceasta fusese fixata.

Bursa din Elvetia, cel mai mare declin din ultimii 25 de ani

Bursa din Elvetia a incheiat tranzactiile de joi cu cel mai mare declin din ultimii 25 de ani, de 8,7%, in timp ce indicele pan-european Stoxx 600 a urcat cu 2,58%, dupa ce Banca Nationala a Elvetiei a renuntat la plafonul minim de schimb valutar al.

Catalin Striblea: in loc de pacte, noi avem pacate. in tara asta pericolele nu vin din afara, cel mai mare pericol suntem noi

La Palatul Cotroceni a fost semnat, marti dimineata, acordul politic privind bugetul Apararii Nationale. Presedintele Klaus Iohannis si partidele politice au ajuns la un consens pentru ca, pana in 2017,.

Z13, cel mai puternic computer din lume! Afla cine l-a construit si cat costa

IBM Z13, potrivit companiei americane, este cel mai puternic computer din lume, cel mai performant server mainframe. Un mostru tehnologic ce acest apelativ are si un pret pe masura - costa 1 miliard de dolari. Ceea ce este fabulos la acest dispozitiv este dimensiunea. Daca pana acum, un astfel de monstru digital ocupa spatiul unei garsoniere, inginerii de la IBM au reusit sa reduca dimensiunile incat sa para unui frigider cu usi duble.

VIDEO Darius Valcov: Nicio comuna nu va avea un buget mai mic de 1,5 milioane de lei si niciun un oras nu va avea mai putin de 6 milioane de lei

Guvernul a aprobat miercuri un proiect de Hotarare privind repartizarea pe unitati administrativ-teritoriale a sumelor pe 2015. Conform Legii bugetului si conform acestei hotarari de guvern, nicio comuna din aceasta tara nu va avea un buget mai mic de 1,5 milioane de lei, niciun un oras nu va avea un buget mai mic de 6 milioane de lei, a declarat ministrul de Finante, Darius Valcov. De asemenea, bugetele minime pentru municipii vor fi de 20 de milioane de lei, iar pentru municipiile resedinte de judet 50 de milioane de lei. Consiliile judeene vor avea cel putin 80 de milioane de lei, a mai spus Valcov.

Bursa din Elvetia a inchis cu cel mai mare declin din ultimii 25 de ani. Indicii europeni au crescut

Bursa din Elvetia a incheiat tranzactiile de joi cu cel mai mare declin din ultimii 25 de ani, de 8,7%, in timp ce indicele pan-european Stoxx 600 a urcat cu 2,58%, dupa ce Banca Nationala a Elvetiei a renuntat.

SIF Oltenia, profit cu aproape 27% mai mic decat in 2013

SIF Oltenia SIF5) a inregistrat, anul trecut, un profit de 94,92 milioane lei, cu 26,99% mai mic decat cel consemnat la 31 decembrie 2013 130,02 milioane lei), potrivit unui raport trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

SIF3, profit de peste 3,5 ori mai mic decat in 2013

SIF Transilvania SIF3) a inregistrat, anul trecut, un profit de 55,12 milioane lei, de peste 3,51 ori mai mic decat cel raportat la 31 decembrie 2013 193,85 milioane lei), potrivit unui raport trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Business B1 la zi: Apartamentele din Sibiu si Timisoara, cel mai putin afectate de depreciere in ultimii 6 ani

Preturile locuintelor din Sibiu si Timisoara au scazut cel mai putin in ultimii sase ani, cu 16%, respectiv 25%, in conditiile in care in Ramnicu Valcea, Constanta si Bucuresti au fost consemnate cele.

ELVETIA: Bursa, cel mai mare declin din ultimul sfert de veac

Bursa din Elvetia a ]nregistrat, joi, cel mai mare declin din ultimii 25 de ani, de 8,7%, in timp ce indicele pan-european Stoxx 600 a urcat cu 2,58%, dupa ce Banca Nationala a Elvetiei a renuntat la plafonul minim de schimb valutar al francului fata de euro. Pe parcursul sedintei, bursa elvetiana s-a prabusit cu pana la 14%, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )