Libnet.ro
UNICEF

16:30

Numele lui Traian Basescu apare, din greseala, intr-un dosar deschis la Targu Mures

România Liberă România Liberă,
Numele lui Traian Basescu apare, din greseala, intr-un dosar deschis la Targu Mures

Fostul presedinte Traian Basescu figureaza pe lista celor 11 intimati intr-un dosar deschis de o companie din Targul Mures la Curtea de Apel Targu Mures. Mai mult, patronul firmei care a inregistrat plangerea a declarat ca numele fostului presedinte a aparut pe liste din greseala. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, presedintele CEC Bank si primarul din Targu Mures, citati intr-un proces deschis de o companie

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, presedintele CEC Bank, Radu Gratian Ghetea, primarul din Targu Mures, Dorin Florea, trei judecatori din judetul Mures si mai multi avocati din judetul Cluj.

INTERVIU cu Traian BASESCU: Pentru Romania este vital ca la Chisinau sa vina un guvern pro Vest, nu pro Moscova

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, considera ca actuala conducere a Romaniei greseste cand nu reactioneaza fata de lupta politica de la Chisinau, deoarece tara noastra poate pierde astfel numeroasele investitii, mai ales umane, pe care le-a facut la stanga Prutului.

Mihai Gadea le cere parerea telespectatorilor: Sa accept confruntarea cu infractorul Traian Basescu?

Mihai Gadea le cere parerea telespectatorilor, daca ar fi bine sa aiba o confruntare cu Traian Basescu, dupa ce fostul presedinte s-a cerut la Antena 3. M-am gandit sa va intreb pe dvs ce ar trebui.

Cum a fost afectat de viscol Traian Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat pe pagina sa de Facebook ca viscolul i-a doborat singurul brad pe care il avea in curte.

Traian Basescu: Miscarea Populara nu face niciun fel de alianta inainte de alegeri. Va atentionez sa nu va pacaliti

Presedintele MP Traian Basescu a declarat, astazi, in deschiderea Colegiului National, ca partidul nu va face nicio alianta si i-a atentionat pe liderii din filiale sa isi desemneze candidati si sa nu cada in capacana politicienilor de la.

Traian Basescu, despre liderul PMP care isi cauta iubita: Pare un om pregatit. Finalul ar fi sa ne arate aleasa. inteleg ca este plin de solicitari

Presedintele Miscarii Populare Traian Basescu crede ca politicianul giurgiuvean care isi cauta iubita prin intermediul presei ar trebui sa inceteze cu mesajele de tipul acesta, insa nu are in vedere o excludere al lui Marius Bogdan Cracea, pe care il considera un om pregatit.

Traian Basescu, atac dur la adresa lui Victor Ponta

Fostul presedinte Traian Basescu crede ca Ion Paduraru, a doua propunere facuta de presedintele Republicii Moldova pentru functia de premier, va reusi sa isi instaleze guvernul si tara isi va mentine astfel.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )