Libnet.ro
UNICEF

00:07

Oana Zavoranu, din nou la spital in stare grava, dupa ce ar fi luat un pumn de pastile

B1 B1,
Oana Zavoranu, din nou la spital in stare grava, dupa ce ar fi luat un pumn de pastile

Oana Zavoranu a ajuns din nou la spital, la mai putin de o luna de la ultima internare. Potrivit Cancan, doua ambulante au fost chemate luni seara la locuinta acesteia pentru a-i acorda primul ajutor. Se pare ca. continuă pe B1

OANA ZAVORANU ar fi incercat sa se SINUCIDA: Mesajul postat duminica pe Facebook.

Moment de cumpana pentru Oana Zavoranu. Vedeta a fost dusa de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce ar fi incercat sa se sinucida, scrie realitatea. net. Se pare ca Oana Zavoranu ar fi incercat sa se sinucida luand somnifere, potrivit click. ro. Duminica, vedeta postase pe Facebook un mesaj misterios: Va iubesc si chiar daca nu sunt in apele mele din cauza unei cumplite dureri de cap, va doresc o duminica frumoasa,langa cel sau cea iubita, pentru ca la sfarsitul zilei .

Explozie in Sotanga, Dambovita: Cinci persoane au ajuns in stare grava la spital

Cinci persoane din comuna damboviteana Sotanga au ajuns, duminica seara, in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste, in urma unei explozii produse in locuinta acestora, informeaza.

Traian Basescu: Exista riscul ca dupa aceste alegeri sa revenim intr-o zona gri in care sa aratam din nou ca nu ne stim directia

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata, de la Predeal, ca este ingrijorat de faptul ca Romania risca, dupa alegeri, sa revina intr-o zona gri in care sa aratam din nou ca nu ne stim directia. Seful statului i-a indemnat pe romani sa iasa la vot precizand ca optiunea lor electorala va indica directia in care se indreapta Romania. Sunt lideri care sustin directia vest si lideri care sustin 'hai sa o dam mai cu Rusia, mai cu China', ori in functie de votul de maine al romanilor vom intelege ce vrea poporul dupa ce initial a vrut Uniunea Europeana si America.

Basescu: Exista riscul ca dupa aceste alegeri sa revenim intr-o zona gri in care sa aratam din nou ca nu ne stim directia

Presedintele Traian Basescu a declarat astazi, de la Predeal, ca este ingrijorat de faptul ca tara noastra risca, dupa alegeri, sa revina intr-o zona gri in care sa aratam din nou ca nu ne stim directia, transmite HotNews. ro.

Hugo Chavez a mers din nou in Cuba pentru a se opera de cancer

Presedintele Venezuelei, Hugo Chavez, a plecat din nou in Cuba, pentru a fi operat de cancer. Chavez l-a desemnat pe vicepresedintele Nicolas Maduro drept succesor la conducerea statului, in eventualitatea in.

Emotii pentru familia regala britanica. Starea Ducesei de Cambridge s-a agravat din nou

Starea Ducesei de Cambridge s-a agravat din nou, potrivit ziarului britanic TheTelegraph. Sotul ducesei, printul William, si-a anulat, ieri, participarea la o manifestare oficiala pentru a fi alaturi de sotia sa,.

Ion Stan devine din nou parlamentar, in ciuda faptul ca i se cere ridicarea imunitatii

Potrivit Antena 3, Ion Stan devine a castigat din nou functia de deputat in Dambovita, cu peste 60% din voturi, in ciuda faptului ca situatia domniei sale nu este una sigura, deoarece saptamana trecuta.

Cultivatorii de tutun au scris din nou oficialilor europeni

Asociatia Organizatia Profesionala pe Filiera Tutun si-a exprimat din nou ingrijorarea cu privire la schimbarile preconizate in plan european in sectorul tutunului, intr-o scrisoare deschisa adresata comisarilor europeni Viviane Reding Justitie, Drepturi fundamentale si Cetatenie) si Dacian Ciolos Agricultura si Dezvoltare Rurala).

Radu Mazare, din nou insotit de tinere la sectia de votare: Au ridicat moralul alegatorilor si candidatilor

Primarul din Constanta, Radu Mazare, a votat duminica la o scoala din municipiu, acolo unde a mers insotit de 12 tinere, imbracate in acelasi ton cu el. Potrivit Mediafax, edilul a fost imbracat in.

Swoboda il sfatuieste pe Ponta cum sa il suspende din nou pe Basescu.

Liderul grupului socialistilor SD) din Parlamentul European, Hannes Swoboda, vine vineri, in ultima zi de campanie electorala, in Romania. Vizita austriacului nu este prilejuita, insa, de campanie, ci de acordarea titlului de Doctor Honoris Causa de catre Universitatea din Craiova, oras in care, in aceeasi zi, premierul are ultimul miting dinainte de alegerile legislative de duminica. Daca, totusi, programul ii va permite, Swoboda va participa si el la evenimentul electoral, a explicat .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )