Libnet.ro
UNICEF

22:45

Oana Zavoranu l-a umilit pe Pepe dupa vestea divortului. E public, toata lumea a vazut asta

Playtech Playtech,
Oana Zavoranu l-a umilit pe Pepe dupa vestea divortului. E public, toata lumea a vazut asta

Pepe si Oana Zavoranu s-au iubit, dar s-au despartit. in 2011, acestia isi spuneau adio. Desi s-a speculat ca povestea lor de iubire s-a risipit din cauza unei relatii paralele, problemele dintre cei doi au aparut de la copil; mai precis, de la lipsa lui. La scurt timp, au ajuns in fata notarului, apoi fiecare . continuă pe Playtech

Oana Zavoranu a prevestit divortul lui Pepe de Raluca Pastrama? O casatorie fortata, unde nu exista dragoste, ci inselaciune din partea ei

Dupa 8 ani de mariaj, Pepe si Raluca Pastrama divorteaza. Fosta sotie a cantaretului, Oana Zavoranu, a afirmat in urma cu ani de zile ca ea nu crede in iubirea dintre cei doi, ca nu exista compatibilitate, ca vor divorta in aproximativ un an. Iata ca mariajul lor nu a durat 12 luni, ci 8 ani de zile. Au doua fetite impreuna, dar se separa.

Oana Zavoranu il acuza pe Pepe de minciuna. De ce ar divorta artistul, de fapt

Oana Zavoranu vine cu comentarii aspre si greu de dus pentru fanii fostului cuplu format din Pepe si Raluca Pastrama. De ce ar divorta celebrul artist de mama celor doua fete ale sale? Vedeta vine cu detalii despre mariajul fostului iubit. Oana Zavoranu tulbura mai tare apele! De ce ar divorta Pepe de Raluca Pastrama? .

Oana Zavoranu, reactie acida la divortul lui Pepe de Raluca Pastrama. Vedeta crede ca este drama cu iz de regie fasaita si prezice o impacare miraculoasa

Oana Zavoranu a reactionat dupa la aflarea vestii ca Pepe si Raluca Pastrama divorteaza. Vedeta a publicat un mesaj pe pagina personala de Instagram in care ii indeamna pe admiratorii ei sa nu mai puna.

Oana Zavoranu, declaratii dure despre Raluca Pastrama: Pepe n-a iubit-o niciodata!

Oana Zavoranu, fosta sotie a cantaretului, nu a crezut inca de la inceput in mariajul dintre Pepe si Raluca Pastrama. Contactata azi de reporterii impact. ro, Oana a evitat sa-si dea cu parerea despre divortul cuplului, insa declaratiile acesteia, facute de-a lungul vremii, la adresa lor, sunt de-a dreptul savuroase. Oana Zavoranu, declaratii socante despre mariajui .

EXCLUSIV Oana Zavoranu o face praf pe Raluca Pastrama. De ce nu poate divorta de Pepe, de fapt

Oana Zavoranu, prima sotie a lui Pepe, a facut declaratii incendiare, pentruimpact. ro, despre divortul artistului de Raluca Pastrama. Ea crede ca totul este o regie, de dragul publicitatii, avand in vedere ca, la vreme de pandemie, artistul este falit. Oana e convinsa ca el va anunta brusc o impacare cu Raluca, in momentul in care .

Oana Zavoranu, declaratii bomba despre vedetele de la Ferma. Cum a putut sa-i jigneasca

Oana Zavoranu trece cu cuvintele aspre catre divortul dintre Pepe si Raluca la concurentii de la Ferma. Actrita din Sacrificiul a facut declaratii socante cu privire la unii dintre cei aflati in concurs. Fanii sunt uluiti de cum a putut bruneta sa-i jigneasca. Oana Zavoranu, jigniri uriase catre concurentii de la Ferma Oana Zavoranu taie .

Oana Zavoranu a atacat-o violent si pe Oana Roman. Jignirea oribila facuta acum

Oana Zavoranu a atacat-o violent si pe Oana Roman, jignirea oribila fiind facuta chiar acum. Oana Zavoranu a iesit la atac dupa ce Oana Roman a spus despre ea in urma cu doar cateva zile ca e o femeie agresiva. Astfel, bruneta i-a dat replica fiicei fostului premier Petre Roman. Un nou scandal zguduie showbizul.

Ce a facut Pepe dupa ce a anuntat divortul de Raluca Pastrama. Unde a fost filmat

Ce a facut Pepe la scurt timp dupa ce a anuntat ca se desparte de mama celor doua fetite ale sale? Artistul a fost filmat in acea ipostaza. Iata primele imagini dupa vestea care a tulburat apele showbiz-ului romanesc. Ce a facut Pepe imediat dupa ce a anuntat divortul de Raluca Pastrama? Anuntul socant facut .

Oana Roman, cuvinte dure pentru Oana Zavoranu. E clar, e iz de mare scandal

Oana Roman a raspuns la cateva intrebari incomode, sub amenintarea sosului iute, in emisiunea lui Maruta. Printre ele, si una despre Oana Zavoranu, careia i-a facut o scurta caracterizare: Branza buna in cel mai prost burduf de caine. Oana Roman, cuvinte dure la adresa Oanei Zavoranu: Desteapta, dar mult prea agresiva in urma cu multi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )