Libnet.ro
UNICEF

17:15

Obama asteapta acordul Congresului pentru o interventie militara in Siria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Obama asteapta acordul Congresului pentru o interventie militara in Siria

Update 11:49 FBI sporeste supravegherea sirienilor din SUA Politia federala americana FBI) a consolidat supravegherea sirienilor care traiesc in Statele Unite ale Americii SUA), cu scopul de a preveni orice actiune de repesalii in cazul unor atacuri americane impotriva Siriei, informeaza astazi publicatia The New York Times NYT). continuă pe Ziarul Bursa

Obama asteapta acordul Congresului pentru o interventie militara in Siria

Presedintele american Barack Obama a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Statele Unite ale Americii SUA) sunt pregatite sa atace Siria si vor ataca regimul de la Damasc, insa nu inainte de o consultare cu legislativul american.

Sute de persoane au protestat la Paris fata de posibila interventie militara in Siria

Cateva sute de persoane s-au adunat joi seara la Paris, si anume pacifisti, activisti de stanga, pro-al-Assad sau kurzi, protestand fata de o eventuala actiune militara occidentala in Siria, relateaza AFP.

Cand va avea loc dezbaterea din Congresul SUA privind o eventuala interventie militara in Siria

Oficiali americani ai Camerei Reprezentantilor au anuntat ca dezbaterea din Congres privind o eventuala interventie militara americana in Siria, solicitata de Barack Obama, va incepe luni, 9 septembrie,.

Obama cere acordul Congresului pentru un atac asupra Siriei: Suntem pregatiti sa atacam oricand

Presedintele Statelor Unite Barack Obama a vorbit, de la Casa Alba, despre criza din Siria si strategia tarii sale in privinta unui atac asupra regimului lui Bashar Al Assad, acuzat ca ar fi folosit arme chimice impotriva propriilor cetateni.

Barack Obama cere acordul Congresului pentru un atac asupra Siriei: Suntem pregatiti sa atacam oricand

Presedintele Statelor Unite Barack Obama a vorbit, de la Casa Alba, despre criza din Siria si strategia tarii sale in privinta unui atac asupra regimului lui Bashar Al Assad, acuzat ca ar fi folosit arme chimice impotriva propriilor cetateni.

Franta asteapta decizia SUA pentru o interventie in Siria: Nu putem actiona singuri

Ministrul de Interne francez a declarat ca Franta nu poate actiona unilateral in Siria si ca asteapta decizia SUA in legatura cu o interventie militara, scrie Reuters. Premierul Turciei, Recep Tayip.

Marea Britanie: Putem efectua o interventie militara in Siria, chiar si in cazul unui blocaj la ONU

Britanicii au anuntat ca pot efectua o o interventie militara in Siria, chiar si in cazul unui blocaj in cadrul Consiliului de Securitate al ONU. Interventia va putea fi realizata in virtutea dreptului de.

Marea Britanie ar fi autorizata sa efectueze o interventie militara ...

Marea Britanie ar fi autorizata sa efectueze o interventie militara in Siria, chiar si in cazul unui blocaj in cadrul Consiliului de Securitate al ONU, in virtutea dreptului de interventie umanitara, a afirmat joi un purtator de cuvant al Downing Street, conform Mediafax. Pozitia guvernului cu privire la legalitatea oricarui tip de actiune indica in mod clar faptul ca, in cazul in care interventia din cadrul Consiliului de Securitate al ONU este blocata, Marea Britanie va fi in .

CRIZA SIRIA. Spectaculoasa schimbare de directie a SUA, in ceasul al 11-lea.

Decizia surprinzatoare a presedintelui Barack Obama de a cere aprobarea Congresului privind o interventie militara in Siria a generat confuzie in strainatate in legatura cu diminuarea a rolului de leadership al SUA in afacerile externe. Dupa ce timp de o saptamana Casa Alba se precipita spre o actiune militara iminenta impotriva Siriei, decizia deschide un pariu riscant, ce ar putea avea efecte devastatoare asupra credibilitatii presedintelui, in Israel comentatorii evocand o slabire a vointei .

SIRIA: Germania NU aproba o interventie militara la Damasc.

Ministrul german de Externe Guido Westerwelle a exclus o participare germana la o interventie militara in Siria, intr-un interviu de presa din care au fost publicate fragmente vineri, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si SIRIA: Ponta: Regimul de la Damasc este ILEGITIM Nu ni s-a cerut o asemenea participare si nu o luam in calcul, a declarat ministrul pentru cotidianul regional german Neue Osnabrucker Zeitung, intr-un interviu care urmeaza sa fie publicat sambata. Guvernul .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )