Libnet.ro
UNICEF

13:15

Marea Britanie: Putem efectua o interventie militara in Siria, chiar si in cazul unui blocaj la ONU

Antena3 Antena3,
Marea Britanie: Putem efectua o interventie militara in Siria, chiar si in cazul unui blocaj la ONU

Britanicii au anuntat ca pot efectua o o interventie militara in Siria, chiar si in cazul unui blocaj in cadrul Consiliului de Securitate al ONU. Interventia va putea fi realizata in virtutea dreptului de. continuă pe Antena3

CRIZA SIRIA. Marea Britanie ar fi autorizata sa efectueze o interventie ...

Marea Britanie ar fi autorizata sa efectueze o interventie militara in Siria, chiar si in cazul unui blocaj in cadrul Consiliului de Securitate al ONU, in virtutea dreptului de interventie umanitara, a afirmat joi un purtator de cuvant al Downing Street, conform Mediafax. Pozitia guvernului cu privire la legalitatea oricarui tip de actiune indica in mod clar faptul ca, in cazul in care interventia din cadrul Consiliului de Securitate al ONU este blocata, Marea Britanie va .

Marea Britanie ar fi autorizata sa efectueze o interventie militara ...

Marea Britanie ar fi autorizata sa efectueze o interventie militara in Siria, chiar si in cazul unui blocaj in cadrul Consiliului de Securitate al ONU, in virtutea dreptului de interventie umanitara, a afirmat joi un purtator de cuvant al Downing Street, conform Mediafax. Pozitia guvernului cu privire la legalitatea oricarui tip de actiune indica in mod clar faptul ca, in cazul in care interventia din cadrul Consiliului de Securitate al ONU este blocata, Marea Britanie va fi in .

Cum o interventie militara in Siria ar putea pune in pericol realegerea Angelei Merkel in functia de cancelar

Campania electorala din Germania, catalogata de presa internationala drept cea mai plictisitoare din 1949 incoace, a primit un impuls in ultima saptamana pe fondul situatiei tensionate din Siria. O interventie militara in Siria ar putea periclita realegerea cancelarului german Angela Merkel, care deocamdata conduce detasat in sondaje, avertizeaza Der Spiegel.

SUA: Posibila interventie militara in Siria a determinat o crestere record a pretului la petrol

Cotatiile petrolului au crescut marti pe piata new-yorkeza la cea mai ridicata valoare din ultimele 18 luni, pe fondul temerilor ca o eventuala interventie militara internationala in Siria ar putea sa perturbe productia si transportul de titei din Orientul Mijlociu.

Marea Britanie se pregateste pentru o actiune militara in Siria: e nevoie de o interventie rapida

Marea Britanie pregateste planuri pentru o posibila actiune militara inSiria, ca raspuns la folosirea armelor chimice in tara lui Bashar al-Assad, a anuntat marti un purtator de cuvant al premierului.

Marea Britanie pregateste o posibila actiune militara in Siria

Un purtator de cuvant al premierului britanic David Cameron a anuntat, marti, ca Marea Britanie pregateste un plan pentru a actiona militar in Siria, ca raspuns la folosirea armelor chimice asupra civililor.

Polonia nu va participa la o interventie militara in Siria. Norvegia asteapta pozitia ONU

Premierul polonez a exclus participarea tarii sale la o eventuala interventie militara in Siria, in timp ce Norvegia asteapta deocamdata o pozitie oficiala din partea ONU, informeaza AFP, citata de.

Ponta, despre o posibila interventie militara in Siria: Romania va fi solidara

Romania va fi solidara, ca intotdeauna, cu alianta tarilor democratice in ceea ce priveste o eventuala interventie militara in Siria, deciziile urmand sa fie luate la nivel european, la NATO si in.

Iordania refuza sa fie o rampa de lansare pentru o interventie militara in Siria

Iordania nu va accepta sa fie o rampa de lansare pentru o interventie militara in tara vecina Siria, a declarat, marti, un important oficial guvernamental iordanian, informeaza AFP, citata de Agerpres. Dec.

LIVE TEXT Criza siriana: Statele Unite si Marea Britanie s-ar pregati sa lanseze atacuri militare punitive limitate la sfarsitul saptamanii. / Decizia Consiliului de Securitate al ONU, amanata. / NATO: O interventie directa a Aliantei nu e pe ordinea de

Statele Unite si Marea Britanie isi pun la punct planurile si ar urma sa lanseze atacuri militare punitive limitate impotriva regimului Bashar al-Assad la sfarsitul acestei saptamani, dupa utilizarea odioasa de arme chimice in apropierea Damascului, scrie miercuri The Guardian. Miercuri era asteptata si o decizie a Consiliului de Securitate al ONU pe aceasta tema, insa Organizatia asteapta concluzia inspectorilor trimisi in Siria, iar hotararea poate fi amanata inca 4 zile. Ora 17:32: Surse diplomatice: NATO a condamnat miercuri utilizarea armelor chimice de catre regimul Bashar al-Assad, lucru pe care il considera inacceptabil, insa o interventie directa a Aliantei in Siria nu este pe ordinea de zi. Ora 16:35: Statele Unite, Marea Britanie si Franta au ajutat teroristii sa utilizeze arme chimice, iar aceleasi grupari ar putea folosi in curand aceste arme si impotriva Europei, sustine vice-ministrul sirian de Externe. Ora 15:53: Inspectorii ONU trimisi in Siria au nevoie de 4 zile pentru o concluzie in investigatia lor privind utilizarea armelor chimice. Lasati-i sa isi termine munca in 4 zile, a declarat Ban Ki-Moon in cadrul unei conferinte de presa la Haga. Apoi expertii vor trebui sa efectueze analize stiintifice, apoi va trebui sa facem un raport pentru Consiliul de Securitate pentru ca acesta sa ia actiunile pe care le considera necesare, spune secretarul general al Organizatiei Natiunilor Unite. Ora 15:03: Statele Unite pregatesc o actiune militara unilaterala impotriva Siriei si au discutat cu aliatii lor despre un atac care ar putea dura mai mult de o zi, a declarat miercuri un inalt oficial american care a dorit sa isi pastreze anonimatul. Ora 14:58: Lakhdar Brahimi, emisarul special al ONU si al Ligii Arabe in Siria: Unda verde a Consiliului de Securitate al ONU, necesara pentru o interventie in Siria. Ora 14:33: Rusia: ONU trebuie sa astepte raportul inspectorilor trimisi in Siria inainte de a adopta o rezolutie. Ora 13:27: Parlamentul francez se reuneste pe 4 septembrie intr-o sesiune extraordinara ce are ca tema criza siriana. Ora 13:01: Polonia exclude o participare la o eventuala interventie militara in Siria - premierul Donald Tusk.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )