Libnet.ro
UNICEF

15:45

Obama face istorie din nou: Mesajul sau incarcat pe Twitter imediat dupa ce a aflat ca a fost reales pentru patru ani, redistribuit de 360.000 de ori

B1 B1,
Obama face istorie din nou: Mesajul sau incarcat pe Twitter imediat dupa ce a aflat ca a fost reales pentru patru ani, redistribuit de 360.000 de ori

Mesajul postat de pe contul oficial al presedintelui Barack Obama, imediat dupa ce democratul a fost reales seful tarii, a stabilit un nou record in seama acestuia, de aceasta data pe Twitter. Mesajul. continuă pe B1

Soric a ratat-o din nou! Din pacate n-a luat decat nota 5,65 si nu poate obtine un post de avocat

Fostul sef al Politiei Neamt, Aurelian Soric, a ratat din nou intrarea in avocatura. in urma celor cinci examene de luna trecuta, Soric a obtinut media 5,65, insuficienta pentru ocuparea unui post de avocat.

PCC, din nou in Consiliul de Administratie al Oltchim

Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC SE in Romania, a reusit sa reintre, ieri, in Consiliul de Administratie al Oltchim, potrivit unor surse din companie, dupa circa doi ani de absenta.

Britney Spears, prinsa din nou pe picior gresit: Cantareata a aparut total neingrijita la o petrecere din LA (FOTO)

Britney Spears a participat luni seara la o petrecere in Los Angeles, acolo unde fotografii nu i-au iertat nicio particica din corp. Cantareata a fost criticata pentru aparitia neingrijita, avand parul.

OMV Petrom si Fondul Proprietatea, din nou in topul tranzactiilor

Bursa de la Bucuresti a scazut cu 0,18%, intr-o piata in care cei mai multi investitori au continuat sa adopte pozitii de asteptare, iar tranzactiile cu actiunile OMV Petrom SNP) si Fondul Proprietatea FP) au asigurat peste jumatate din lichiditatea de doar 6,7 milioane lei.

Bute, din nou campion.

Pugilistul Lucian Bute l-a invins pe rusul Denis Gracev dupa 12 runde, intr-un meci desfasurat, duminica, la Centre Bell din Montreal, primul disputat de roman dupa infrangerea in fata britanicului Carl Froch, in mai. Lucian Bute, in varsta de 32 de ani, a intrat in ring acompaniat de piesa trupei U2, Where the streets have no name, fiind aclamat de cei aproximativ 13. 000 de spectatori aflati in arena. Rusul a intrat in arena pe muzica trupei Pink Floyd. Conform deciziei celor trei arbitri .

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )