Libnet.ro
UNICEF

19:00

OMV Petrom si Fondul Proprietatea, din nou in topul tranzactiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OMV Petrom si Fondul Proprietatea, din nou in topul tranzactiilor

Bursa de la Bucuresti a scazut cu 0,18%, intr-o piata in care cei mai multi investitori au continuat sa adopte pozitii de asteptare, iar tranzactiile cu actiunile OMV Petrom SNP) si Fondul Proprietatea FP) au asigurat peste jumatate din lichiditatea de doar 6,7 milioane lei. continuă pe Ziarul Bursa

Fondul Proprietatea se declara profund dezamagit fata de amanarea numirii unui management profesionist la Hidroelectrica

Fondul Proprietatea isi exprima profunda dezamagire fata de faptul ca Ministerul Economiei a votat pentru amanarea desemnarii unui nou Consiliu de Supraveghere al Hidroelectrica, in cadrul ultimei Adunari Generale a Actionarilor companiei, tinuta in data de 1 noiembrie 2012, se arata intr-un comunicat al Fondului. Potrivit acestuia, nu exista nici macar o indicatie clara cu privire la momentul in care va fi numit un nou Consiliu de Supraveghere la Hidroelectrica, desi in cea mai recenta Scrisoare de Intentie semnata cu Fondul Monetar International, Guvernul a agreat ca acesta sa fie desemnat pana la mijlocul lunii septembrie 2012.

OMV Petrom ieftineste pretul carburantilor incepand de luni

OMV Petrom va reduce pretul sortimentelor de carburanti comercializate in statiile proprii cu pana la 9 bani pe litru. Ieftinirea se aplica incepand cu ora 00:00, la statia Petrom din Soseaua Pipera din.

Soric a ratat-o din nou! Din pacate n-a luat decat nota 5,65 si nu poate obtine un post de avocat

Fostul sef al Politiei Neamt, Aurelian Soric, a ratat din nou intrarea in avocatura. in urma celor cinci examene de luna trecuta, Soric a obtinut media 5,65, insuficienta pentru ocuparea unui post de avocat.

Britney Spears, prinsa din nou pe picior gresit: Cantareata a aparut total neingrijita la o petrecere din LA (FOTO)

Britney Spears a participat luni seara la o petrecere in Los Angeles, acolo unde fotografii nu i-au iertat nicio particica din corp. Cantareata a fost criticata pentru aparitia neingrijita, avand parul.

Bute, din nou campion.

Pugilistul Lucian Bute l-a invins pe rusul Denis Gracev dupa 12 runde, intr-un meci desfasurat, duminica, la Centre Bell din Montreal, primul disputat de roman dupa infrangerea in fata britanicului Carl Froch, in mai. Lucian Bute, in varsta de 32 de ani, a intrat in ring acompaniat de piesa trupei U2, Where the streets have no name, fiind aclamat de cei aproximativ 13. 000 de spectatori aflati in arena. Rusul a intrat in arena pe muzica trupei Pink Floyd. Conform deciziei celor trei arbitri .

Lucian Bute, din nou in ring, in aceasta noapte - 4.00 - ora Romaniei.

Meciul de box dintre Lucian Bute oi rusul Denis Gracev se va disputa in aceasta seara la Centre Bell din Montreal - duminica, ora 4. 00, pentru Romania. Aceasta pardita este prima pe care Bute o va disputa de cand a pierdut centura mondiala IBF in fa64258;a britanicului Carl Froch, transmite Mediafax. Cei doi pugilioti au trecut cantarul oficial care a avut loc inaintea partidei programata la Centre Bell, cei doi incadrandu-se in limintele .

Guvernul promite din nou TVA redus la alimente..

In vara, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, afirma la seminarul MEDIAFAX Talks about European Funds. ca bugetul pentru anul viitor va include cu siguranta TVA de 9% la alimente, daca aceasta masura nu va fi implementata din acest an. Constantin a afirmat ca scaderea TVA la paine de la 24% la 9% nu va duce, poate, la diminuarea pretului, dar va micsora evaziunea ficala cu 15-20%. Presedintele Comisiei de buget, Eugenia Barna, a declarat atunci, dupa o discutie cu reprezantantii .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )