Libnet.ro
UNICEF

05:00

E obligata de guvern sa divorteze de barbatul pe care il iubeste. Drama prin care trece aceasta familie

Antena3 Antena3,
E obligata de guvern sa divorteze de barbatul pe care il iubeste. Drama prin care trece aceasta familie

Colleen Mitchell, o femeie din Australia, sustine ca este obligata de guvernul de la Canberra sa divorteze de Wayne, sotul ei si tatal celor doi copii ai cuplului. Cu asa ceva se confrunta familiile din. continuă pe Antena3

Cine este barbatul care a sunat la 112 si a anuntat ca ar fi bombe in Spitalul Judetean din Ploiesti

Politistii din Prahova l-au identificat pe barbatul care a sunat, marti seara, la 112 si a anuntat ca ar fi bombe in Spitalul Judetean si intr-un supermarket, acesta fiind audiat. Politistii din Prahova.

A fost gasit barbatul care a bagat spaima in mii de oameni din Ploiesti

A fost gasit barbatul care a bagat spaima in mii de oameni din Ploiesti. Individul, care a sunat la 112 si a anuntat ca a pus bombe la Spitalul Judetean de Urgenta si la un hipermarket din oras, a fost ri.

Digi24: Cum a fost rasplatit barbatul care a returnat 95.000 de euro gasiti ntr-un dulap

Un barbat din Timisoara a cumparat, pe internet, un dulap in care se afla o comoara. Cand a adus mobila acasa a gasit in ea o cutie cu 95. 000 de euro. O surpriza nu doar pentru el, ci si pentru cel care i-a vanduse dulapul. Obiectul a apartinut unui batran care a murit iar fiul acestuia nu stia despre banii pusi deoparte.

Teribil! Un virus care se transmite prin sarut le face pe romance infertile!

Cercetatorii au descoperit un virus care se transmite prin saliva sarut) si care poate avea legatura cu infertilitatea femeilor. O echipa italiana de cercetare a testat peste 30 de femei cu probleme inexplicabile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )