Libnet.ro
UNICEF

20:30

Oficial american: Lideri ai grupului terorist Stat Islamic, ucisi in raiduri aeriene

Adevărul Adevărul,
Oficial american: Lideri ai grupului terorist Stat Islamic, ucisi in raiduri aeriene

Lideri ai grupului terorist sunnit Stat Islamic au fost ucisi in raidurile aeriene efectuate in Irak si Siria de coalitia internationala coordonata de Statele Unite, afirma un oficial american, citat de AFP. continuă pe Adevărul

Oficial american: Mai multi lideri ai grupului jihadist Stat Islamic au fost ucisi in raiduri aeriene

Mai multi lideri ai grupului jihadist Stat Islamic au fost ucisi in raiduri aeriene efectuate in Irak si Siria de coalitia internationala coordonata de Statele Unite, a anuntat un oficial american, citat de.

Lideri ai grupului Stat Islamic, ucisi in raiduri aeriene

Un oficial american a anuntat ca mai multi lideri ai grupului terorist sunnit Stat Islamic au fost ucisi in raidurile aeriene efectuate in Irak si Siria de coalitia internationala coordonata de Statele Unite, informeaza Mediafax.

Este nebunie curata! Grupul terorist Stat Islamic reinvie o metoda de TEROARE- bombe cu scorpioni

Panica raspandita in Irak de militantii grupului extremist Statul Islamic. Militantii extremisti planuiesc sa foloseasca bombe cu scorpioni, scrie mirror. co. uk. Potrivit unui expert militar britanic,.

150 de fete si femei au fost EXECUTATE de un terorist irakian, dupa ce refuzau casatorii cu membri ai grupului Stat Islamic

Un militant din cadrul grupului terorist Stat Islamic este acuzat ca a omorat 150 de femei si fete care au refuzat casatorii cu membri ai organizatiei fundamentaliste sunnite, afirma oficialul irakieni, citati de.

Un terorist irakian a executat 150 de femei. Care a fost motivatia

Un militant din cadrul grupului terorist Stat Islamic este acuzat ca a omorat 150 de femei si fete care au refuzat casatorii cu membri ai organizatiei fundamentaliste sunnite, informeaza Mediafax.

Un militant al Statului Islamic a ucis 150 de femei care au refuzat casatorii cu membrii grupului terorist

Un militant al Statului islamic este acuzat ca a ucis 150 de femei si fete care au refuzat sa se casatoreasca cu membri ai gruputul terorist, au afirmat oficiali irakieni, citati de Fox News. Abu Anas Al-Libi este.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )