Libnet.ro
UNICEF

13:45

Oficial american: Mai multi lideri ai grupului jihadist Stat Islamic au fost ucisi in raiduri aeriene

B1 B1,
Oficial american: Mai multi lideri ai grupului jihadist Stat Islamic au fost ucisi in raiduri aeriene

Mai multi lideri ai grupului jihadist Stat Islamic au fost ucisi in raiduri aeriene efectuate in Irak si Siria de coalitia internationala coordonata de Statele Unite, a anuntat un oficial american, citat de. continuă pe B1

Oficial american: Lideri ai grupului terorist Stat Islamic, ucisi in raiduri aeriene

Lideri ai grupului terorist sunnit Stat Islamic au fost ucisi in raidurile aeriene efectuate in Irak si Siria de coalitia internationala coordonata de Statele Unite, afirma un oficial american, citat de AFP.

Seful de la autostrazi viseaza cai verzi pe pereti: Avem 493 de km de autostrada in executie. La anul vom inaugura mai multi km de autostrada ca in 2014 / Datele oficiale si din teren il contrazic

Sunt in momentul de fata in faza de executie la autostrazi 493 de kilometri [. ] In principiu, avand in vedere ca anul acesta am finalizat destul de putini kilometri de autostrada, anul viitor se vor finaliza mult mai multi, a explicat seful Departamentului pentru Proiecte de Infrastructura, insitutia care are inca in subordine Compania de Autostrazi. Cu toate acestea, un rapsuns oficial al CNADNR, precum si datele reale din teren infirma declaratiile secretarului de stat. In 2014 au fost deschisi circulatiei 22 de km din lotul 3 Sibiu - Orastie si mai sunt mari sperante pentru deschiderea a inca circa 22 de km din Nadlac- Arad care sunt practic finalizati, adica in total circa 44 km de autostrada. Pe 2015, insa, datele oficiale arata ca in cel mai bun caz Romania ar putea deschide inca circa 25 de km de autostrada. In plus, si numarul de 493 de km aflati in prezent in executie difera drastic de cel real: 220 de km aflati in prezent in constructie.

Un avion al companiei American Airlines, deviat dupa ce mai multi pasageri si membri ai echipajului au fost raniti in urma unor turbulente

Un avion al companiei American Airlines, care efectua o cursa din capitala Coreei de Sud, Seul spre Dallas SUA), a fost deviat catre Narita Japonia), dupa ce mai multi pasageri si membri ai echipajului au.

Vrei sa ai mai multi bani? Iata 5 pasi de urmat

Este un lucru normal sa-ti doresti mai multi bani si o viata mai prospera, dar trebuie sa-ti dai seama ca mentalitatea de a astepta pe cineva care sa iti dea este paguboasa si ca depinde.

Mania selfie: Oamenii se fotografiaza cu cafeneaua din Sidney in care au fost luati mai multi ostatici

Se spune ca dezastrele scot tot ceea ce e mai bun in oameni. Nu in toata lumea, se pare, se arata intr-un articol postat de The Sydney Morning Herald, care face referire la multimea de oameni care isi fac selfie-uri si rad in fata cafenelei unde au fost luati mai multi ostatici.

UPDATE: Sydney: Un barbat a luat mai multi ostatici luati intr-o cafenea. Posibil adept al SI

Mai multi ostatici au fost retinuti intr-o cefenea din Sydney, pe geamul acesteia fiind plasat un steag islamic negru. Evenimentul are loc intr-un local din centrul orasului iar zona este inchisa de fortele de securitate.

Bucuresti: Mai multi membri ai clanului Domnu, ridicati intr-un dosar de trafic de persoane

Mai multi membri ai clanului Domnu au fost ridicati, miercuri, de politisti si procurorii DIICOT, in urma a 16 perchezitii care au avut loc in Bucuresti si Ilfov, intr-un dosar de trafic de persoane si trafic.

VIDEO. UPDATE. Scandal in Parlament la sedinta solemna: Mai multi revolutionari au amenintat ca se arunca de la balcon

Mai multi revolutionari au provocat rumoare si ulterior au strigat de la balcoanele salii de plen a Parlamentului, in timpul sedintei solemne de comemorare a 25 de ani de la Revolutia din 1989.

CCR se pronunta marti asupra articolului in baza caruia mai multi alesi locali au fost declarati incompatibili

Judecatorii Curtii Constitutionale se pronunta marti pe exceptia care priveste articolul in baza caruia mai multi alesi locali au fost declarati incompatibili. Legea il vizeaza si pe presedintele ales,.

CCR se pronunta marti asupra articolului in baza caruia mai multi alesi locali au fost declarati incompatibili (VIDEO)

Judecatorii Curtii Constitutionale se pronunta marti pe exceptia care priveste articolul in baza caruia mai multi alesi locali au fost declarati incompatibili. Legea il vizeaza si pe presedintele ales,.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )