Libnet.ro
UNICEF

23:15

OFICIAL. Lista ministrilor tehnocrati din cabinetul lui Dacian Ciolos

România Liberă România Liberă,
OFICIAL. Lista ministrilor tehnocrati din cabinetul lui Dacian Ciolos

Premierul desemnat Dacian Ciolos a anuntat duminica, lista noului Cabinet, din care fac parte Lazar Comanescu, Petre Toba, Mihnea Motoc, Anca Dragu Paliu, Cristina Guseth si Vasile Dincu. continuă pe România Liberă

Surse: Ciolos renunta la toti ministrii din Cabinetul Ponta

Pe lista de ministri pe care premierul desemnat Dacian Ciolos o va prezenta, duminica, nu va aparea nici un nume din Cabinetul condus de Victor Ponta, au declarat, pentru Mediafax, surse politice.

Dacian Ciolos anunta lista ministrilor la ora 14:00

ACTUALIZARE 11:15 Prim-ministrul desemnat, Dacian Ciolos, va prezenta propunerile pentru membrii Guvernului, astazi, la ora 14:00, la Camera Deputatilor, intr-o conferinta de presa, informeaza Biroul de presa al Guvernului.

La sfarsitul acestei saptamani prezint lista ministrilor

ACTUALIZARE 17:15 Membrii in CA trebuie sa fie lasati sa faca performanta fara interferentele mediului politic Asociatia Romana pentru Buna Administrare ARBA) reafirma, prin intermediul unui mesaj trimis Presedintiei, Parlamentului si premierului desemnat, pozitia profesionistilor din tara noastra pentru consolidarea bunei guvernante corporative. * ACTUALIZARE 16:00 Surse: Fostul secretar de stat Achim Irimescu ar putea prelua Ministerul Agriculturii .

Surse: Marius Nica, Laura Stefan si Dan Dungaciu ar putea face parte din Cabinetul Ciolos

Ministrul Fondurilor Europene in Guvernul Ponta, Marius Nica, si-ar putea pastra portofoliul in Cabinetul pe care il va forma premierul desemnat Dacian Ciolos. De asemenea, alte nume care s-ar putea afla pe lista de ministri ai lui Ciolos sunt Laura Stefan pentru Ministerul Justitiei si Dan Dungaciu la Ministerul Afacerilor Interne MAI).

Surse: Ciolos renunta la toti ministrii din Cabinetul Ponta. Cand anunta noul Guvern

45: Lista noului guvern este finalizata si va fi prezentata duminica dupa-amiaza a declarat, sambata seara, pentru Mediafax, premierul desemnat Dacian Ciolos.

Andrei Baciu, cel mai tanar ministru din cabinetul Ciolos: Vreau sa aplic ce am invatat in strainatate

Tanarul medic Andrei Baciu, propus pentru functia de ministru al Sanatatii de premierul desemnat Dacian Ciolos, a declarat ca isi doreste sa aplice in tara ceea ce a invatat in strainatate.

Regatul cepei de la Pericei, satul din care provine Dacian Ciolos

Cand spui Pericei, spui ceapa. in Pericei oamenii cultiva multa, multa ceapa. Satul din care provine premierul desemnat al Romaniei, Dacian Ciolos, a intrat in Cartea Recordurilor pentru faptul ca satenii au impletit cea mai lunga funie de ceapa din lume.

Lista locurilor atentatelor din Paris si bilantul victimelor

Cel putin sase zone din Paris au fost vizate de atacurile teroriste comise in cursul noptii de vineri spre sambata, bilantul fiind de aproximativ 140 de morti si sute de raniti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )