Libnet.ro
UNICEF

05:00

Andrei Baciu, cel mai tanar ministru din cabinetul Ciolos: Vreau sa aplic ce am invatat in strainatate

România Liberă România Liberă,
Andrei Baciu, cel mai tanar ministru din cabinetul Ciolos: Vreau sa aplic ce am invatat in strainatate

Tanarul medic Andrei Baciu, propus pentru functia de ministru al Sanatatii de premierul desemnat Dacian Ciolos, a declarat ca isi doreste sa aplice in tara ceea ce a invatat in strainatate. continuă pe România Liberă

FOTO: O planeta pitica, cel mai indepartat obiect din sistemul solar

Cel mai indepartat obiect, cunoscut pana acum, din sistemul solar se afla la 15,4 miliarde de kilometri de Soare, de trei ori mai mult decat distanta pana la Pluto si a fost descoperit de o echipa de astronomi americani.

UPDATE Andrei Baciu, inlocuit cu Patriciu Achimas-Cadariu ca propunere pentru Ministerul Sanatatii

Premierul desemnat Dacian Ciolos a decis sa nu il mai includa in Cabinetul sau pe Andrei Baciu, pe care il propusese pentru postul de ministru al Sanatatii, decizia fiind luata in urma controverselor aparute in spatiul public dupa nominalizarea acestuia, au declarat pentru Mediafax surse oficiale.

Somajul din Marea Britanie, la cel mai scazut nivel din ultimii sapte ani

Piata fortei de munca din Marea Britanie a continuat sa se consolideze in trimestrul trei din 2015, in timp ce rata anuala de crestere a salariilor a fost sub asteptari, transmite BBC, conform Agerpres.

Andrei Baciu, un tanar de 28 de ani, noul ministru al Sanatatii

Andrei Baciu, noul ministru al Sanatatii, a fost descris de premierul desemnat Dacian Ciolos drept un tanar medic chirurg, cu experienta in strainatate, dar si experienta in managementul spitalicesc.

Andrei Baciu, un tanar de 28 de ani, propunerea de ministru al Sanatatii

Andrei Baciu, noul ministru al Sanatatii, a fost descris de premierul desemnat Dacian Ciolos drept un tanar medic chirurg, cu experienta in strainatate, dar si experienta in managementul spitalicesc.

Nominalizarea lui Andrei Baciu la Sanatate scoate la iveala poze provocatoare din perioada in care era si mai tanar

In diverse publicatii au aparut imagini ce par sa indice ca Andrei Baciu, propus ca ministru al Sanatatii de premierul desemnat Dacian Ciolos a activat si ca fotomodel.

Noul Guvern. Cine este Andrei Baciu, ministrul propus la Sanatate: Am lucrat Franta si am o imagine proaspata a ce se intampla in sistemul romanesc

Doctorul Andrei Baciu, propunerea premierului Dacian Ciolos pentru portofoliul Sanatatii, este chirurg si si-a desfasurat activitatea in Franta. in momentul in care a revenit in Romania, Andrei Baciu a preluat coordonarea unei campanii, Drepturile Pacientilor, demarata de europarlamentarul Cristian Busoi, fostul sef al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS).

Surse: Ciolos renunta la toti ministrii din Cabinetul Ponta

Pe lista de ministri pe care premierul desemnat Dacian Ciolos o va prezenta, duminica, nu va aparea nici un nume din Cabinetul condus de Victor Ponta, au declarat, pentru Mediafax, surse politice.

Romanii prefera ceaiul cel mai apreciat remediu naturist

Ceaiul este cel mai utilizat remediu naturist in sezonul rece, arata un studiu. Romanii apeleaza mai degraba la ceai decat la alte produse naturiste de genul siropuri, tincturi, unguente, creme, vitamine. Avantajele ceaiului: actioneaza rapid, se prepara si se consuma usor, are efect de calmare, gust si arome placute.

Cel mai mare salon mondial de fotografie, Paris Photo, isi deschide portile

Cel mai mare salon mondial de fotografie, Paris Photo, are loc de joi pana duminica, la Grand Palais din Capitala franceza, in cea de-a XIX-ea editie. La eveniment vor participa 174 de galerii din 33 de tari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2187 seconds )