Libnet.ro
UNICEF

15:00

Oficial PE: Schulz va veni in Romania si va merge la Targu Jiu cu premierul Ponta.

România Liberă România Liberă,
Oficial PE: Schulz va veni in Romania si va merge la Targu Jiu cu premierul Ponta.

Presedintele PE, Martin Schulz, va veni saptamana viitoare in Romania si va merge si in vizita la statia de epurare din Targu Jiu alaturi de premierul Victor Ponta pentru ca nu considera ca este implicare in campania electorala, a declarat, pentru Mediafax, un purtator de cuvant al liderului PE. Va pot confirma ca presedintele Schulz va merge in deplasarea la statia de epurare de la Targu Jiu. Presedintele Schulz nu considera ca deplasarea la Targu Jiu este nepotrivita fata de functia sa, a . continuă pe România Liberă

Oficial PE: Schulz va veni in Romania si va merge la Targu Jiu cu premierul Ponta

Presedintele PE, Martin Schulz, va veni saptamana viitoare in Romania si va merge si in vizita la statia de epurare din Targu Jiu alaturi de premierul Victor Ponta pentru ca nu considera ca este implicare in campania electorala, a declarat, pentru Mediafax, un purtator de cuvant al liderului PE.

Stolojan ii scrie lui Schulz, ingrijorat ca vizita acestuia la Targu Jiu se poate ...

Presedintele delegatiei PDL si UDMR in PPE, Theodor Stolojan, i-a adresat o scrisoare presedintelui PE, Martin Schulz, in care arata ingrijorarea fata de posibilitatea ca prezenta oficialului UE la Targu Jiu, in timpul vizitei in Romania, sa fie interpretata ca implicare in campanie in favoarea USL, potrivit Mediafax. Stolojan afirma ca apropiata vizita in Romania a lui Schulz este un eveniment binevenit, care poate sa contribuie la colaborarea dintre parlamentele European si Roman. Tocmai .

Theodor Stolojan i-a scris lui Martin Schulz, ingrijorat ca vizita acestuia la Targu Jiu se poate interpreta politic

Europarlamentarul Theodor Stolojan, i-a adresat o scrisoare presedintelui PE, Martin Schulz, in care arata ingrijorarea fata de posibilitatea ca prezenta oficialului UE la Targu Jiu, in timpul vizitei in.

Filiala ICR Oltenia, anuntata initial la Craiova, va avea sediul la Targu Jiu.

Filiala din provincia istorica Oltenia a Institutului Cultural Roman ICR) va fi la Targu Jiu si nu la Craiova, asa cum anuntase initial conducerea institutului, printr-un comunicat, la sfarsitul lunii septembrie, potrivit Mediafax. Noul sediu al ICR Oltenia va fi la Targu Jiu, in casa Grigorie Iunian, actualul sediu al Bibliotecii Centrale Tudor Arghezi a Universitatii Constantin Brancusi. Informatia a fost confirmata atat de presedintele ICR, Andrei Marga, cat si de rectorul .

Razie printre taximetristii din Targu-Jiu

Taximetristii din municipiul Targu-Jiu au fost verificati, astazi, de politistii rutieri, in cadrul unei actiuni desfasurate impreuna cu reprezentanti ai Inspectoratului Teritoriam de Munca Gorj, Garda Financiara si Serviciul de Investigare a Fraudelor.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )