Libnet.ro
UNICEF

05:45

Olguta Vasilescu, un nou DERAPAJ, la audierea ministrului PNL propus la Munca: Ati confirmat ca vine APOCALIPSA. Am auzit ca AU MURIT 1 milion de pensionari si 1 milion de angajati

B1 B1,
Olguta Vasilescu, un nou DERAPAJ, la audierea ministrului PNL propus la Munca: Ati confirmat ca vine APOCALIPSA. Am auzit ca AU MURIT 1 milion de pensionari si 1 milion de angajati

Lia Olguta Vasilescu s-a revoltat , marti, la audierea Violetei Alexandru, propunerea PNL pentru ministerul Muncii. PSD-ista a vorbit despre Apcocalipsa si moartea unor pensionari si angajati, dupa ce. continuă pe B1

Lia Olguta Vasilescu dezvaluie cum se imparteau banii in PSD. Stateam la masa, ca la scoala!

Lia Olguta Vasilescu a intervenit in conflictul PSD PNL cu privire la majorarile de pensii si salarii. Fostul ministru al Muncii a postat un mesaj pe contul personal de Facebook si o fotografie in care apar Liviu Dragnea, Ionut Misa, Calin Popescu Tariceanu si Mihai Tudose in timp ce fac calcule pe o tabla .

Poza exploziva. Lia Olguta Vasilescu arata cum se negociau banii in guvernul PSD - FOTO

Lia Olguta Vasilescu a postat o fotografie inedita in contextul meciului PSD - PNL legat de majorarea salariilor si a pensiilor. Numai nebunii isi inchipuie ca atunci cand majoram salariile nu faceam toate.

Lia Olguta Vasilescu, revoltata dupa inscrierea lui Cozmin Gusa in PSD: A dat cu sete in partid!

Lia Olguta Vasilescu a avut cuvinte dure la adresa revenirii lui Cozmin Gusa in cadrul PSD. De aceea, aceasta a transmis cateva cuvinte prin care l-a criticat pe noul sau coleg de partid, spunand chiar ca acesta i-a atacat in trecut pe social-democrati, prin deciziile luate. Lia Olguta Vasilescu, revoltata dupa inscrierea lui Cozmin Gusa .

Olguta Vasilescu, atac la Cozmin Gusa: imi e greu sa stau in PSD cu un om care a dat cu sete in partid

Lia Olguta Vasilescu a criticat luni decizia de a-l reprimi in partid pe Cozmin Gusa, afirmand ca ii este greu sa fie coleg cu acesta dupa ce a atacat cu sete partidul.

Orban nu renunta la ministrii respinsi de PSD: Nu accept evaluarea facuta de Olguta Vasilescu sau Radulescu Mitraliera

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat miercuri, dupa ce comsiile parlamentare au dat aviz negativ pentru ministrul propus la Dezvoltare, Ion Stefan, ca a fost un vot politic si ca nu accepta evaluarea PSD.

Orban, reactie virulenta dupa avizul negativ pentru Ion Stefan: Nu accept ca Olguta Vasilescu sau Radulescu Mitraliera sa decida capacitatea unui ministru din echipa mea

Ludovic Orban a avut o reactie virulenta, la finalul audierii in comisie a luiIon Stefan, propunerea PNL pentru Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei in Guvernul Orban, aratand.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )